Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ФотоФорум обявява цена за участие в безплатен конкурс!
Автор: photoforce   
Дата:   31-08-06 01:46

Да.

Познаваме се.

Познавате изцепките, простотиите и мислите ми.

И някой от вас не ме харесват. Дори ми е неудобно да пиша тази тема и, затова ще спазя много дискретен тон.

От къде на къде, за да се учавства във новия конкурс на ФотоФорум, трябва да се поръчват снимки ? Искам да кажа, радостта ми, която бе огромна при започването да чета условията, премина в нистов гняв. Аз пари имам - всеки има дотолкова, но не понасям насилствената манипулация на "потребителите" - както, вероятно, всички участници във форума са били класифицирани при определянето на тези условия. Вероятно се е казало ( в един конурс се пускат от хиляда до три хиляди снимки средно. Ще накараме хората да си платят. Средно казано, две хиляди напечатани снимки за ФотоЗона, тъкмо ще популяризираме и ослугата... )

Ако парите от напечатаните снимки СА ЗА БОЛНИТЕ - щеше да е наистина нежно. Но аз четох и четох и търсех този текст, но в крайна сметка разбрах за кого са.

Някак, некоректно е. Освен това хората от чужбина сигурно трябва да поръчват снимки на баба си, за да учавстват. Не, че е лошо, но не знам дали ще хареса настроението ми в момента.

[smilie23]
 Re: ФотоФорум обявява цена за участие в безплатен конкурс!
Автор: Tau   
Дата:   31-08-06 01:49

ако помислиш малко, ще разбереш защо не си прав[smilie21]
Дата:   31-08-06 01:50

Не, аз искам да разбера защо е необходимо да се измислят толкова сложни условия за участие.
Автор: asahi   
Дата:   31-08-06 01:51

В много конкурси за участие се плаща, при това доста повече от това, което те гневи.
Ако не ти харесва - не участваш. Изи.
Дата:   31-08-06 01:52

Асахи, НЕ.

Заплаща се, разбирасе, но това се казва точно и прямо.

А не някаква детска приказка как си качваш снимките, поръчваш ги, после натискаш стрелкичка, после се завърташ три пъти около себе си и снимката се оказва в конкурса.
Дата:   31-08-06 01:55

Аха, словореда не ти харесва.

Направи си едни правила за конкурс и ела да ти кажа подводните камъни и капани, които ще си пропуснал да забележиш.
Автор: Стоев   
Дата:   31-08-06 01:56

това да си платиш снимките не ти гарантира печалба - ти си печатиш фотки за себе си, ако си майстор и споделиш фотка с другите - може и да спечелиш награда - така го виждам

Дата:   31-08-06 01:57

photoforce, щото ако погледнеш снимките в сегашния конкурс - софия - поне 50% от тях не стават за печат и на 10/15 сигурно, па кво остава да говорим за 30/40! според мен тва е един добър начин да се вдигне малко нивото на конкурса от такава гледна точка!

Публикацията е редактирана (31-08-06 01:58)
Автор: boni   
Дата:   31-08-06 01:57

И за кого са парите от услугата fotoforce???
A? 2000 снимки( а няма да са толкова) по 8ст. печалба за фотото - 160лв(фотозона си отстъпва 20% за потребителите), с които ще се отпечата изложбата, която ще се подари на Пирогов.
Та питам за кого са парите от услугата...

Иначе викаш неистов гняв те обхваща а?
Дата:   31-08-06 01:58

Думата безплатен се среща чак при наградите - откъде ти хрумна да я сложиш в заглавието на постинга, Форца?
Дата:   31-08-06 01:59

"Да си платиш снимките не ти гарантира печалба" - естествено! Но проблема не е в това - Единствено, ако си платиш, учавстваш.

Аз нямам нищо против заплащането, но би следвало това да е написано някъде в честен текст.

Вместо това по насилствено-манипулационен метод се Принуждават потребителите да заплатят таксата, печатайки си снимки, които може да не желаят да имат напечатани.

В интерес на истината дори форума няма да направи нищо от това - защото вероятно и за наградите има паричен дял от страна на форума, а от това, че 1000 или 3000 души ще си напечатат снимки, при това с 20 процента намаление, форума няма да си купи мерцедес.

Ядосва ме сложността, комплексивността и непрямостта в определянето на правилата.
Дата:   31-08-06 02:01

ми не учасвай като не ти харесва и толкоз, никой не те кара на сила, нали!
Дата:   31-08-06 02:03

Имаме нова думичка - "комплексивност(та)".

Тези правила са създадени и за некои малоумни индивиди, дето кропят от кьошето на кадъра някой шедьовър и после върви го печатай за изложба.
Дата:   31-08-06 02:03

Не е така.
До сега фотофорум беше чудесно място, за да сме всички заедно.

А сега се поставят някакви нива. И става като онези кретенски сайтчета със снимки за джи-ес-емчета, където си плащаш за това и онова.

Можеби трябва да се смени и дизайна с нещо по-шаренко и съвсем ще го докара.

Мислех, че е сериозен сайт и знам, че е, дори конкурс е някаква грешка.
Дата:   31-08-06 02:06

Освен това photoforce, никъде не е написано че конкурсът е безплатен, за да го споменаваш в заглавието на първия си постинг и е написано много ясно в условията, че снимките се заплащат при получаването.
А, да , необходимо е да има повече сложност при конкурсите, защото ни поомръзна да ни заливат с всякаква плява .
И пак да ти напомня, от 2000 снимки печалбата за фотото е 160лв, които ще отидат за изложбата ( за Фото Зона няма печалба, освен както ти каза "популяризирането на услугата")
За този конкурс наградите са осигурени изцяло от Вип Трейдинг, за което сме им благодарни.
Дата:   31-08-06 02:07

Я вземи се наспи.
Дата:   31-08-06 02:11

Бони, знам! Бих те нарекъл приятел, макар да не сме - но те чувствам близък и супер готин човек - това си ти!

Разбирасе, че не е въпроса за печалбата - и точно това осъзнавам и двойно се чудя защо е така сложно.

Бони... ! Виж какво е качено до момента - комедия отвсякъде... Настроение не значи размазана снимка на някой, който се е усмихал случайно. Явно тези правила няма да отърват конкурса от плява, но може да го отърват от генерален интерес, а от там ще спадне интереса и към форума - малко, но да. Защото хората много чакат тези конкурси и самата сложност винаги води то понижео потребителско преживяване при работа със сайта.

Помисли. Аз дължа извинение за темата, но помисли, моля те.
Автор: Стоев   
Дата:   31-08-06 02:16

Бих си разпечатил голями и рамкирал няколко от патита си за своя сметка, за да ги подаря за Изложбата (стига да ги харесат), не искам и да ми пише името там.
Какво печеля - може някой да ги хареса и запомни - аз още имам смътни спомени от нарисуваните с патета прозорци на стаята, където лежах след операция на херния в Пирогов, а беше преди около 37 години...

Дата:   31-08-06 02:16

Ами няма какво да мисля.Много бързаш. Конкурсът стартира преди няколко часа.Тепърва има да се качват снимки.
Photoforce, този сайт прави трафик 10мб/сек.Не сме под крилото на някоя фондация. Всичко си плащаме сами. Защо не ме питаш откъде вземаме пари за поддръжка. Що не ме питаш откъде пари за нови хардове и т.н.?
Дори снимките за изложбите не ви караме да си отпечатвате.

В конкурса има достатъчно награди. Който е сериозен и желае ще участва.
Дата:   31-08-06 02:29

Бони, така е.

Не те питам и от къде намирате хардово пространство. Нито пък как сте имали силата да превърнете просто една чудесна идея в начин на живот за хиляди днес.

И знам какво е.

Отделно от това, наистина тези условия са объркващи. Особено за някой, който е в Сан Франциско. Къде да ги пращам тези снимки ? Учавства ми се... защото идеята е чудесна... Но наистина бих предпочел да се таксувам някъде с картата си и след това да мога да си качвам снимки лесно и с усмивка...

Извини ме...
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена