Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоваканция - English version
Автор: SheLLia   
Дата:   26-08-06 01:41

Аз да попитам ... защо новините и информацията за настаняване по време на фотоваканция 2006 е достъпна само на български? Миналата година си беше активна и английската версия. Предполагам, това не значи, че тая година фотоваканцията е само за българи ... ?

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоваканция - English version
Автор: Стоев   
Дата:   26-08-06 02:00

Абе то и от българите малко ша ходят, ама ако искаш - преведи го и на чужди езици, хвърли на мейла а аз ще го кача някъде и ще ти дам линк да показваш на чужденците....[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Дата:   26-08-06 02:02

Дай преводи и на руски, македонски и сръбски, че има колеги и от тези държави

Дата:   27-08-06 00:55

:)) мерси за предложението все пак. Имах предвид конкретни хора, които и миналата година бяха на фотоваканцията и не знаят български, но ще се оправим някакси, ще им преведа каквото им трябва ...

Дата:   27-08-06 01:42

SheLLia написа:

> :)) мерси за предложението все пак. Имах предвид конкретни
> хора, които и миналата година бяха на фотоваканцията и не
> знаят български, но ще се оправим някакси, ще им преведа
> каквото им трябва ...
като е за конкретни хора - пиши им на мейла, трябва ли цял свят да узнае, че каниш Чичо Гошо на купона?[ezik] [ezik]

Да използвам Темата ти - "Мамо,Мамо, дават ме по талавизията - ей това съм аз, онзи де маха с ръчица бързо-бързо[smilie21]

Дата:   27-08-06 01:45

Абе, Бони - стига си бара пентакса, баси[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Автор: blr2   
Дата:   27-08-06 01:54

Що е, бре. Па ако академините не моат ние ше преведем, дайте

Дата:   27-08-06 02:00

офф... "Това е най-голямото международно фотографско събитие в България – като обхват на интересите към фотографията, брой участници, отражение на фотографията в българското общество."
Стоев, пак не си разбрал какво имах предвид. Не е за конкретни хора, но много добре си спомням, че миналата година имаше и английска версия на новините, тая година няма. Затова се чудих. Каква телевизия, каква мама, къде е тоз чичо Гошо... Не каня никого, а и едва ли това ще са единствените чужденци на фотоваканцията, та английската версия да се отнася само за тях...

Публикацията е редактирана (27-08-06 02:02)

Дата:   27-08-06 02:35

бтв, не съм имала намерение да се заяждам с някого ... зададох въпрос, който ме интересува, ако някой има отговор - ок. Всяка друга информация за роднини и т.н. ми е излишна.

Дата:   27-08-06 10:14

Аз ти побутвам Темата де, като се прибере от плажа Админ ще мушне един-два превода[ezik] [smilie5] [beer]

Автор: джъмбо   
Дата:   27-08-06 13:25

аз най-много мога да говоря на бг [smilie8]

Дата:   27-08-06 14:01

(офтопик към Джъмбо)

Все помощник админи се събрахме [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна