Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon BG
Автор: fotocolor   
Дата:   17-08-06 12:01

Ако има някой от Канон БГ,който чете това което съм написал моля да се обади.
ПИСНА МИ.
ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО 0898 372851
 Re: Canon BG
Автор: artmika   
Дата:   17-08-06 12:02

едва ли ще стане така, но за сметка на това можеш да пробваш ти да им се обадиш:

Canon Bulgaria EOOD
121 Tzarigradsko Chaussee Bd., 4 floor
Sofia 1784, Bulgaria
Phone: (+359 2) 975 1630, 975 1631
Fax: (+359 2) 975 1636
Е-mail: infooffice@canon.bg
Автор: Стоев   
Дата:   17-08-06 12:06

Купи си Никон - ако ти се обадят от гръчко, докато ги рендосваш по телефона как ще се набутат само [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: artmika   
Дата:   17-08-06 12:10

че нали за тва си е оставил жисиема човека...да ги порендоса по скъпата тарифа [smilie18] [smilie18]
Автор: fotocolor   
Дата:   17-08-06 12:26

Колего,уважавал съм Канон като марка срташно много и продължавам да я уважавам.Но това което става в БГ-вече ми идва в повече..............Свързах се с Канон Япония и им обясних за моите проблеми,просто хората се оказаха страшно коректни за разлика от нашите представители в БГ.
Автор: boni   
Дата:   17-08-06 12:39

Вижте сега, ако някой има проблеми с представителите на Канон, нека ги потърси. Ако е решил да разкаже тук какъв му е проблема, нека да разкаже.
Но да се пишат във форума лични съобщения до Канон от типа "Писна ми от вас, я ми се обадете" , това няма да го бъде.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена