Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 canon-remote-capture
Автор: megun   
Дата:   15-08-06 18:04

Txrsia programa za upravlenie na aparata prez komputxra. Niakoi ima li? Stava duma za canon power shot s2is

Отговори на това съобщение
 macro - Mamya Lens
Автор: vla7   
Дата:   15-08-06 21:57

zdraveite :) az nqmam mnogo opit - no macro fotografiqta me privli4a :) . Sega sam v USA na studentska brigada i moje bi 6te imam vazmojnost da si kupq dobar obektiv ( mislq da si vzema tqlo:Canon 350D - 8 mpx i da prika4a kam nego macro obektiv) , no ne sam siguren pri izbora i dali vaob6te stavat edno za drugo ne6tata ,, koito sam haresal- ako imate jelanie vijte tozi link :
http://www.adorama.com/MY1204.html?searchinfo=macro&item_no=71 - kakvo mislite za tozi

kakvo ozna4ava tova>>> closest focus distance: 1.32 feet" / 0.402m ( 4e ne moga da pravq snimki ot po-blizo ot 40cm ) , za6to togava tova e macro obektiv

izvinqvam se za nevejestvoto , no sam gotov da nau4a kakvoto moga i posle da go spodelq s nqkoi koito neznae :)

molq pishte mi na l_oki@abv.bg

blagodarq i kasmet :)

Re: canon-remote-capture
Автор: asahi   
Дата:   15-08-06 22:44

Късметът ще е нужен на теб. Не обичаме да четем постинги на латиница. Без значение каква е причината.

Ако си търсиш макро обектив да знаеш - в името му пише макро. Останалото са догадки.

Колкото до ученето - фотографията е необятна наука, изкуство, забавление, начин на живот.
Ако бяха 10 правила ей сега щях да ти ги напиша.

Цъкай като за начало.

първа  назад  1     всички  напред  последна