Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Филтри
Автор: ania_   
Дата:   15-08-06 19:14

Наскоро си взех КМ-D5
Искам да си взема филтри от фотопавилиона - http://www.*******************
Но незнам дали ще станат за Кониката или нещо друго допълнително трябва да взимам!!!
И дали са добър избор![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Филтри
Автор: apov   
Дата:   15-08-06 19:44

Според мен е най добре да отидеш в магазина с фотоапарата, но първо трябва да решиш какви филтри ти трябват

Re: Филтри
Автор: Wildkid   
Дата:   15-08-06 20:28

Какво значи "да станат на кониката"??? Ако са същия размер като резбата на обектива - ще станат, естествено! Единствено теоретично може да има проблем с линеен поляризатор, с който да не ти сработва АФ, но доста народ (вкл. и аз) е пробвал и досега не съм чул някой да има проблеми (все пак за АФ се препоръчва кръгов, на пробвай - ако става с линеен, ползвай си него. Все пак, щом има съмнения, значи се е случило да не сработи, но пак казвам - аз лично съм пробвал и при мер работи).
Що се отнася до "добър избор" - зависи от гледната точка. Аз ползвам такива филтри (Хоя), оттам са купени - за цената си са ок, но има много по-качествени от тях (струват в пъти повече). Прецени си - дали ти трябват за "забавление" или за "сериозна работа" (малко условни понятия, затова са в кавички) и какви средства си готова да отделиш.

първа  назад  1     всички  напред  последна