Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Снимки в Интернет
Автор: shama   
Дата:   07-08-06 01:14

Снимка 500px-300px колко голяма може да се принтира ? Решил съм да си правя сайт с мой снимки и се чудя колко големи да ги сложа май по-малки от този размер ще е кофти за зрителя ама по-голям вече става опасно за кражби.Така ли е или греша?Вие как си пазите снимките ?Аз съм сложил долу в дясно едно надписче колкото да не е без хич ама Господ да ни пази,,

Отговори на това съобщение
 Re: Снимки в Интернет
Автор: smilda   
Дата:   07-08-06 11:13

В някой вестник може да приватизират този размер с приемливо качество на широчина 2 колони /8-9 см./. В списания, рекламни брошури, каталози и др. обикновено се печата на 300 точки на инч и доброто качество предполага 4,2 на 2,5 см. Смята се лесно - 1 инч = 2,54 см.
Добавянето на някой друг сантиметър е възможно с интерполация, но и с известно влошаване на качеството.
Що се отнася до надписчето, опитът показва, че и Господ пази трудно от добър и притеснен със сроковете специалист по предпечат....

Re: Снимки в Интернет
Автор: popoffbg   
Дата:   07-08-06 15:53

ако снимката е свястна - поне 1000пикс големия размер :)

първа  назад  1     всички  напред  последна