Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Курсове ФотоШоп?
Автор: yanibibiyani   
Дата:   31-07-06 12:43

Не знам дали това е правилното място да задам въпрос от такова естевство, но ще Ви бъда благодарна ако ми помогнете.
Във връзка с работата ми се налага да усвоя малко PhotoShop. Къде бих могла да изкарам подобен курс, трябва ли да имам задължително основи по фотография? И колко би била цената? Thanks:)

Отговори на това съобщение
 Re: Курсове ФотоШоп?
Автор: blr2   
Дата:   31-07-06 12:56

За познанията по фотография зависи какво ще работиш на PhotoShop. Ако ще работиш със снимки много е желателно да имаш поне основни представи. Фото курсовете обикновно обхващат много по-обширна тематика, не съм чувал да има само курс по PhotoShop, може и да греша. Можеш да започнеш като си намериш някоя книга, продават ги по книжарниците и на Славейков, ако си от София.

Автор: 2metraninja   
Дата:   31-07-06 13:08

Давам частни уроци с доказана в практиката ефективност на човешки цени. В Пловдив[smilie7]

Автор: komitoff   
Дата:   31-07-06 13:11

Tova e intuitivna programa - moje da se usvoi bez kursove, koito sa na super nisko nivo

Автор: blr2   
Дата:   31-07-06 13:16

Tova e intuitivna programa - moje da se usvoi bez kursove, koito sa na super nisko nivo

И аз така мисля. Най-много една добра книга за 20-30 лева и да знаеш какво искаш да правиш.

Автор: Cristinel   
Дата:   31-07-06 13:27

Изтегли си от торентите на аренабг.ком, има много полезни видео уроци!

Автор: tonevjr   
Дата:   31-07-06 13:37

Според мен курсове не са ти нужни!Има много други варианти които са по-евтини и по-ефективни!Аз лично съм научил всичко за шоп-а от следните неща:
1.Купуваш си някакво четиво!Мисля че беше "Дигитална фотография с Фотошоп ЦС" сега видях,че има и с ЦС2
2.В нет-а има доста материали като на пример туториали на видео или пдф.Аз лично научих всичко от ТОТЪЛ ТРЕНИНГ (3 двд-та са мисля)
ето още няколко полезни линк-а:
1
2
3

3.Влизаш тук и четеш наред като не пропускаш нищо написано от PAM R !
Ето още един доста полезен линк в който има доста материал за четене!
цък
Усех!

П.С. Ако има нещо неясно питай!Всички линкове са на английски.
П.С.В БГ незнам дали има курсове само по ФОТОШОП
[beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (31-07-06 13:37)

Автор: darksorrow   
Дата:   31-07-06 13:37

komitoff, ФШ е най-интуитивната програма и само дете под 10г не би се оправило, да... [smilie18] [smilie18]

Автор: Pepes   
Дата:   31-07-06 13:43

Ето и един линк за разни уроци по Фотошоп, аз от там придобих знания[smile]
http://studio-bg.com/index.php?show=cat&id=1

Автор: simeon_simeonov   
Дата:   31-07-06 13:53

yanibibiyani, имам нещо точно за теб ! последното издание на Photoshop CS2 учебен курс [smilie24] Страхотна книга,пулноцветно издание + диск с упражнения ! Пиши едно лично съобщение ако те интересува [smilie24]

Автор: komitoff   
Дата:   31-07-06 13:53

Maluk propusk - triabva da znaesh kakvo o4akvash.........

Автор: bran   
Дата:   31-07-06 13:55

Някои да даде линк от къде да се изтеглят видео или други фаилове за боравене с Фотошоп?

Автор: graphic   
Дата:   31-07-06 13:55

yanibibiyani - първо трябва да си изясниш за какво точно ще ползваш Фотошопа (уеб дизайн, дизайн на печатни материали, допълнение към 3Д програми или само ретуш на снимки). Вярно че е интуитивна програма (донякъде), но е толкова обширна и с такива възможности, че безцелното лутане из разни уроци и други трикове публикувани тук-там едва ли ще е от особена полза. От години се занимавам професионално с Фотошоп. За съжаление не съм имал възможност да карам такъв курс в началото на кариерата ми. Учех се от по-напредналите ми колеги. Това също е вариант :) Сега вече има достатъчно литература и уроци из глобалната мрежа, че пак стигаме дотам откъдето започнах - изясни си целите и учи това което ще ти трябва. Успех[smilie24]

Автор: yanibibiyani   
Дата:   31-07-06 14:53

Благодаря на всички:)
Интуитивна или не- програмата си е програма, и заедно с моите колеги искаме да изкараме професионален курс.
Фирмата поема разноските, затова просто исках да проуча възможностите.
Мерси отново за линковете и инфото и успех на всички!

Автор: asahi   
Дата:   31-07-06 15:44

Имаме участник, научил всичко за фотошопа.

Автор: graphic   
Дата:   31-07-06 15:53

Ами лошо няма[smilie24]

Автор: tonevjr   
Дата:   31-07-06 16:32

Асахи, имах предвид всичко което аз съм научил за фотошоп,не казвам че знам всичко![smilie5]
Съмнявам се някой да знае всичко за шоп-а освен създателите му,ама и за тях се съмнявам дали знаят всички камбинации който могат да бъдат направени!
Ако въобще имаш предвид мен де[smilie11]
Айде [beer] от мен и отивайте да [shtrak] !

Дата:   31-07-06 16:41

Съгласен съм. [beer]

Автор: roscko   
Дата:   31-07-06 17:00

Автор: 2metraninja
Дата: 31-07-06 13:08

Давам частни уроци с доказана в практиката ефективност на човешки цени. В Пловдив

Искам да се запиша. Кога и къде да се срещнем за да договорим цената и времето.[beer]

Автор: Стоев   
Дата:   31-07-06 23:34

Бих отишъл при Асахи, ама ще се пропиеме или ще ме пребива, за да уча и да не задавам глупави въпроси....[smilie5]

Дата:   31-07-06 23:45

Алкохолик ли е асахи или садист?

Дата:   31-07-06 23:50

Не знам, да пускам ли компромати от Нова Година?

Дата:   31-07-06 23:51

Да не съм се напил с теб? Сам си сипвах.

Дата:   31-07-06 23:54

А мен ме е срам да пусна снимките - не мога да ги обработя като хората и да покажа душевността ти, ще излезе папаращина някаква.

Автор: mujimasa   
Дата:   01-08-06 23:19

Споко Стоев,и аз така прая,пьк хорат им се радват и вьзклицават,та се чудя-кой е лудия в края на краищата [smilie5] ,тьй че земи пусни некой курс за "патки секви и за всеки" и Бугати ша подкараш след 2-3 месеца [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна