Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за Панасоник-Лумикс -инфирмация
Автор: marisha   
Дата:   28-07-06 18:59

някой във Форума да има впечатления от работата на PANASONIC-LUMIX DMC-LZ3.Интерисуват ме оптиката и баланса на бялото[smilie3] Държа на 5 мp.[shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: за Панасоник-Лумикс -инфирмация
Автор: simbon4o   
Дата:   28-07-06 19:17

А530 ако искаш малко по-бавен(много малко) и без стабилизация, но за сметка на това пълни ръчни настройки. Иначе LZ3 е по-добре от LZ5 като картина. Оптиката е резняк, а баланса на бялото лично мен ми харесва панасонишкия и почти винаги е точен!

Автор: cicomanco   
Дата:   28-07-06 19:40

ПОЧТИ...[smilie5]

Автор: marisha   
Дата:   28-07-06 19:46

simbon4o-благодаря за информацията.А 530-за Канон ли става дума[smilie11] не се задълбочавам много в буквите и цифрите[smilie11] и затова[smilie3] Не искам Канон-имам 350Д[smilie10] мъча се с китовата мазачка и затова[smilie22] [smilie22] при LZ3 ми направи впечатление по-голямото ISO за апаратите от този клас и затова се интерисувам и от другите неща,а и зума-тоже[smilie8] [smilie8] Благодаря[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   28-07-06 21:44

marisha написа:

Не искам Канон-имам
> 350Д[smilie10] мъча се с китовата мазачка и затова[smilie22]
> [smilie22] при LZ3 ми направи впечатление по-голямото ISO за
> апаратите от този клас и затова се интерисувам и от другите
> неща,а и зума-тоже[smilie8] [smilie8] Благодаря[shtrak]
> [shtrak] [shtrak]
Тук нещо не разбрах - Кое в в голямото ИСО ти прави впечатление и с какво?[smilie8]

Автор: alex_r   
Дата:   29-07-06 00:12

FZ5!!! [smilie5]

Автор: Kostov_Mladshi   
Дата:   29-07-06 17:26

Човек по-добре си купи FZ-30 аз сам с него и е много добър[beer] [shtrak]

Автор: Стоев   
Дата:   30-07-06 02:12

Голямото ИСО рулз[smilie24] [smilie5] [beer]

Автор: midtone   
Дата:   30-07-06 09:07

@Kostov_Mladshi
Смело изказване, неподкрепено с факти обаче...

Автор: gorbi   
Дата:   30-07-06 09:26

хубаво е човек да е инфИрмиран и повечко да се интИрисува....... [smilie3] [shtrak]

Автор: samara   
Дата:   30-07-06 09:54

...Стоев откога вика, хвърляйте цаноните и минавайте на паналайки, ама ни се ослушваме, хак да ни е сега [smilie8] [smilie2] ...ниското исо [smilie7]

Автор: simbon4o   
Дата:   30-07-06 16:33

"Автор: marisha
Дата: 28-07-06 19:46

simbon4o-благодаря за информацията.А 530-за Канон ли става дума[smilie11] не се задълбочавам много в буквите и цифрите[smilie11] и затова[smilie3] Не искам Канон-имам 350Д[smilie10] мъча се с китовата мазачка и затова[smilie22] [smilie22] при LZ3 ми направи впечатление по-голямото ISO за апаратите от този клас и затова се интерисувам и от другите неща,а и зума-тоже[smilie8] [smilie8] Благодаря[shtrak] [shtrak] [shtrak]"

А530 е канон, да добър е защото е 5мегапиксела а следващия А540 е 6 ама със същия реален размер матрица и вече шуми осезаемо повече. Ако искаш да снимаш каквото ти видят очите бързичко и нетежащо или по-шпионската те разбирам, ама ако имаш 350D и мислиш че апаратите от този клас биха могли да му стъпят даже както е с мазачката се заблуждаваш жестоко! На LZ3 високите ИСО ако говориш за 800 и 1600(май имаше) са на 1 мегапиксел мисля и е ужасТ! По-добре ако ще го ползваш вместо канона(голям ти идва и ... не те кефи нещо и не ти трябва чак толко добро щракало) сбери 500-600лв и си вземи някой Pentax 750Z или Fuji F10/F11 първият е добро щракало с въртящ дисплей а другите имат доста прилично 800ISO [smilie3] и в общи линии ползваемо 1600ISO. Че така де.

Аз лично в твойто положение имайки 350D тяло бих инвестирал в обективи за него!

първа  назад  1     всички  напред  последна