Автор: elrisha
Дата: 31-07-06 19:55
Г-н Борисов, реагирахте така,както и очаквах
Веднага приехте постинга ми за злонамерен и побързахте да ми се озъбите.
Това няма да коментирам, нека го оставим за учениците ви.
Мисълта ми беше(явно се налага да обяснявам),че за да преподаваш и да имаш респекта,уважението и истинският интерес на учениците ви, не трябва да показвате ни най-малко колебание в каквото и да е,трябва да изградите визията на наистина можещ и знаещ човек.
Попитайте някой,който се занимава с ПР по тия въпроси.
Не съм видяла до сега никъде мнение или действие на хората,провеждащи курсове(П.Абаджиев,Деков,Трейман и т.н.),с които да демонстрират колебания в творчеството си, уменията и знанията си.Именно за това и година след година все още се занимават с преподавателска дейност и хората им се доверяват.
Едвали има човек,който знае и умее всичко, вярно е също,че се учим докато сме живи, но за да имаме успешна кариера,то трябва да мислим преди да действаме
Съвсем искрено желая успех на курса ви,сигурна съм,че доста от феновете ви ще се запишат, но също така се надявам и да погледнете не толкова повърхностно на препоръката ми,ако искате да сте успешни
Колкото до моите портрети - смятам,че се справям добре,правя ги точно такива,каквито искам да изглеждат и търсенията ми няма да спрат,както и развитието ми
Благодаря за вниманието и още веднъж - успех в начинанието!
ПС: Поздравявам Колов за запазеното мълчание!
|
|