Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за съвет
Автор: stambo   
Дата:   10-07-06 21:15

Здравейте,
доста неща научих тук за фотографията, но все още съм абсолютен лаик що се отнася до избора на дигитален фотоапарат втора употреба. Възможностите са ми ограничени и съм се спрял на OLYMPUS c-4000Z - въпреки че е пуснат 2002г. все пак има пълни ръчни настройки. Но все още се двуомя между него и OLYMPUS c-5000, който дори е на по-ниска цена. Ще съм ви много благодарен, ако ми дадете някакъв съвет относно, кой от тези 2 фотоапарата си заслужва повече. Изчетох доста ревюта и мнения и въпреки 4-те Mgpixela, като че ли OLYMPUS c-4000 е по-качествения. Но бих искал вие да кажете последната дума. Благодаря ви предварително!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за съвет
Автор: cicomanco   
Дата:   10-07-06 22:23

с-5000!снимам с него вече 2 год.и не е мръднал досега.аз лично съм много доволен -уж го купих за жена ми а от време на време и аз го ползвам.чукни на кю-то ако искаш повече инфо.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна