Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Как ви се струва тази идея ...........
Автор: AGY   
Дата:   07-07-06 09:58

Мислите ли че ще е добре всеки да може да добавя в профила си любими теми от форума?[smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Как ви се струва тази идея ...........
Автор: remonstrance   
Дата:   07-07-06 10:03

Ъ... [smilie8]
Предпочитам, да има място за информация с каква апаратура разполага - апарат, обектив и т.н.
Това за любимите теми, кой го вълнува ? Освен теб, разбира се... [smilie18]

Автор: paff   
Дата:   07-07-06 10:03

мхм [smilie24]

Автор: джъмбо   
Дата:   07-07-06 10:04

Автор: remonstrance
Дата: 07-07-06 10:03

Ъ... [smilie8]
Предпочитам, да има място за информация с каква апаратура разполага - апарат, обектив и т.н.

и защо толкова те интересува кой с каква апаратура разполага а???

Автор: Георги   
Дата:   07-07-06 10:05

супер яка идея.

получаваш наградата на зрителите че предлагаш нещо, за което никой все още не се е сетил [smilie24]

Дата:   07-07-06 10:13

това за инаформацията за техниката трабва задължително да го има но.... какво да се прави... все с това излизате накрая "авторите които желаят могат да си напишат в мястото за коментар от афтора" еми мн малко хора го правят това а то всъщност е адски полезно особено ако си си харесал някой обектив и искаш да видиш снимки правени с него.... и още мн други неща.... Така де цялата работа ще стане мн по лесно ако в профила си всеки автор може да добави техниката с която разполага и след това като уплоадва снимка с падащи менюта само да си избере и да цъкне на апарата и обектива с които е снимал...така ще е по-лесно и по-бързо и няма да ви мързи да пишете всеки път, а само ще си цъквате както си избирате и категория за снимката си!!!! супер елементарно и лесно и въпреки това не разбирам защо още няма таква опция!?!?!? и пак казвам наистина е полезно да можеш да сортираш по обективи и камери когато се интересуваш от нещо определено и искаш да разгледаш снимки!!!!

направете го наистина!!!! супер ще е... и без това сайта е як... и ще стане още по !

[smilie6] [smilie25] [smilie6]

Автор: AGY   
Дата:   07-07-06 10:13

наградата в бира ли е [smilie5] [beer]

Дата:   07-07-06 10:18

paff - сам не си вярваш

познавам много "яки" фотографи със супер техника дето ще те откажат да си вземеш супер обектив защото се оказва че някои фотографи със сапунер правят по-читави неща.....

въпрос на снимане е а техниката ти помага

не очаквай гледането на 20 снимки да ти покаже колко е добър даден обектив или камера

еднакво добре мога да ти направя и добра и лоша реклама (лесно е)

а иначе онова е за айдуци я колко народ бе промищял от разбити апартаменти....

Дата:   07-07-06 10:25

Бойнг 747 да прав си и ето всичките снимки в профила ми са правени с лумикс лс1... най мънинкото... хихи като стана голям ще си взема 20Д касичката има още малко да се напълни... хихихихи

Дата:   07-07-06 10:26

объркал си нулите и буквите
искаш да кажеш д200 [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boni   
Дата:   07-07-06 10:35

Както съм казвал и друг път - ако искаш да разбереш как снима дадена техника - гледай тестове и снимки в пълен размер. В нета има маса подобни сайтове - dpreview, steves-digicams, DCRP и т.н.
Ако си мислиш, че от обработени картинки 700 пиксела ще разбереш нещо за техниката - жестоко се лъжеш.
Единствената полза от оборудване в профила е заради статистиката в помощ на фирмите дистрибутори и за тези които искат да си напазаруват техника от "нощния магазин"[smilie18]

Дата:   07-07-06 10:36

хехе ами може... защо пък не... и двата са си страшни няма значение кой...

Дата:   07-07-06 10:38

дам няма проблеми... казахте.. разбрах го

Автор: remonstrance   
Дата:   07-07-06 10:48

@джъмбо

Мисля, че paff ти отговори подобаващо. Благодаря му за подкрепата.
Аз не разчитам на техниката, още повече, че съм свободен електрон в необятният свят на фотографията, нямам и излишни средства за големи инвестиции.
На мен лично, би ми било интересно, с какво снимат ГОЛЕМИТЕ, с какво са си постигнали резултата, на какво са заложили в технически аспект.
Както каза ти, въпрос на снимане е. [smilie3]
Поздрави !

Дата:   07-07-06 10:55

remonstrance както отговори boni
Дата: 07-07-06 10:35

Както съм казвал и друг път - ако искаш да разбереш как снима дадена техника - гледай тестове и снимки в пълен размер. В нета има маса подобни сайтове - dpreview, steves-digicams, DCRP и т.н.
Ако си мислиш, че от обработени картинки 700 пиксела ще разбереш нещо за техниката - жестоко се лъжеш.
Единствената полза от оборудване в профила е заради статистиката в помощ на фирмите дистрибутори и за тези които искат да си напазаруват техника от "нощния магазин"[smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна