Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sony W15
Автор: Damajanoff   
Дата:   03-07-06 14:41

хм ами интересува ме от къде, и на каква цена мога да си купя преходник за обективи за Sony W 15 или мога ли да навия направо някой обектив на него, не ми е много ясен този "проблем", някой ако знае как да порцедирам да казва, измерих ми диаметъра на ринга на който може да се навие преходник или обектив 36мм. е, това нищо не ми говори, значи всъщност искам апартчето ми да гледа през теле или макро обектив... [smilie11] [smilie8] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Sony W15
Автор: gorbi   
Дата:   03-07-06 14:56

..резбата ти отпред е за приставки и филтри, не за обективи..... Не можеш да навиеш обектив, но можеш да си навиеш теле или wide приставка.....

Автор: Damajanoff   
Дата:   03-07-06 15:53

мхм а от къде мога да си намеря тази приставка, може ли да се визоализаира, чрез някакъв линк за какво става въпрос точно ?

Автор: kasad   
Дата:   03-07-06 18:19

http://www.electron.bg Има и лещи и др.нещица -купих си за моя само, че не за серията 15,17 но и за твоя става..

първа  назад  1     всички  напред  последна