Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 EXAKTA ctz-25 - напрежение.
Автор: nicoldy   
Дата:   21-06-06 17:46

здравейте,
вълнува ме въпроса как може да се измери напрежението на тази светкавица за да се разбере дали със сигурност е съвместима с цифрови тела. снимки на устройството има в профила ми. или кажете къде може да се премери. благодаря предварително на отзовалите се!

Отговори на това съобщение
 Re: EXAKTA ctz-25 - напрежение.
Автор: GM   
Дата:   21-06-06 17:47

ne e съвместима...[smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   21-06-06 17:49

Ел. напрежение се мери с волтметър. В твоя случай е добре да бъде с високоомен вход, разбирай дигитален.
Ако се врътнеш през някой сервиз за електроника ще ти го мернат без пари.

Автор: nicoldy   
Дата:   21-06-06 17:55

аз днеска през дондуков минах и там не можа да ми го замери. явно ще трявба друг сервиз. а доколкото знам е ползвана на канон г5, но не съм виждал с очите си, а искам да знам със сигурност.

Автор: miho   
Дата:   21-06-06 21:18

GM-незнам защо си толкова категоричен?
Преди време ползвах такава светкавица с Практика. Когато я купувах с продавача я пробвахме на G5 /неговия/. След пробите апарата си работеше нормално. Аз лично не съм я ползвал на цифров преди да я продам, може пък G5-цата да идържа по-висок волтаж.
Nicoldy това е профила на продавача за когото говоря ако искаш се свържи с него да ти каже какво и е напрежението, той май обича да се занимава с такива работи /жичкаджийски/.[smile]
http://photo-cult.com/BLKnight
[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна