Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За живеещите в Пловдив?
Автор: WiShY   
Дата:   03-06-06 06:50

къде мога да си принта снимки в Пловдив и да не ми одират кожата? Имах снимка 15/30. Oтидох в едно студио,(до лъки синема) където се занимават с принтване на всякви неща. Та те ми казаха,че могат да е принтат ама на картон. Отидох аз във фотото и от там ми взеха 3,70лв за услугата.. Мисля, че би трябвало да излиза по евтино...Та въпроса ми е- къде се вършат тези услуги и са на разумни цени.

Публикацията е редактирана (03-06-06 07:08)

Отговори на това съобщение
 Re: За живеещите в Пловдив?
Автор: ted   
Дата:   03-06-06 07:41

фото Пинк взимат за
25х38 - 3.70лв
20х30 - 3 лв

Автор: ksuhorukov   
Дата:   03-06-06 08:33

Wishy, аз бях този, които те "върна" от копирния център. Още тогава ти обясних, че при нас за 2 лв можеш да разпечаташ въпросната панорама, но няма да е същото в никакъв случай. При нас машините не са нещо особено. Лазерни цветни принтери със дефекти по валовете и т.н. Какво да обяснявам. В най-добрия случай, да го бяхме пуснали на DesignJet 800PS, обаче е мастилка и ще те е страх да го докоснеш. Фотопроцеса си е фотопроцес. Химията е химия и едва ли скоро ще бъде заменена от традиционен печат. Не се сърди, не съм ти отказал услугата, просто ти препоръчах най-доброто. Още повече, каза че е за изложба. Нема се излагаме сега. Послушай ТЕД за фото Пинк. Точно отсреща е, на копирния център, където те изпратих. Ако имаш въпроси, не се притеснявай, пиши ми на мейла. Съфорумец си, ще се разберем :)

Дата:   03-06-06 08:57

haha :)какво съвпадение :) не се сърдя разбира се :) просто в зоната гледах едни цени, а като отидох в пинка ми отмакнаха 3,70 :) е явно ще се ограничавам в принтенето :) между другото снимката беше за една благотворителна изложба в едно училище :) а иначе съм съгласен, химията си е химия :) стана много добре...

Автор: shadowhand   
Дата:   03-06-06 08:58

В пинка даже 20х30 е 2лв ако ти се чака до другия ден. ;)

Дата:   03-06-06 09:18

следващия път сигурно ще чакам..ама като бях в пинка и supervisor-ката там се скара на един от пичовете,че принтил снимките на някво фотографи. Каза му- Кво се занимаваш с тия, те гледат да си запалнат с нещо работния ден, принти другите, а ако остане време накрая тогава ще принтиш техните :) една такава руса беше :) на др. Вълкович, ако някой иска да е смъмри :)

Дата:   03-06-06 09:24

Отивай на пинка до бингото! Там са много разбрани и даже ще ти дадът насоки кое как и какво. ;)

Дата:   03-06-06 09:45

И аз не съм доволен от Пинк, долу на маклата Главна. Отношението е много зле и един път дадох негативи за сканиране, платих си по 80 стотинки на кадър за да е на максимално качество, когато отворих файловете...сигурно с телефон да ги бях снимал по-добре щяха да са. После си сканирах оригиналите. Там са много зле. Аз ходя на Пинк на Гладстон.

Wishy, ти с каква щракалка снимаш?

Дата:   03-06-06 10:30

с сапун Nivea :) принципно, но ако ми се налага да снимам нещо сериозно има от къде да взема сериозен апарат :) ама смятам кам края на юли да взимам дслр, само където не сам решил кой ще да е ама не ми се дават повече от 1200лв за тяло плюс китов обектив...

Автор: PiToMeN   
Дата:   03-06-06 10:35

В пинк за 20х30 зимат 2.50...изглежда зависи от поръчката точно колко ще те ръснат. Като цяло евтиюно обаче няма.

Дата:   03-06-06 11:00

Wishy, имаш ли някъде регистрация в MSN или Skype, да не спамим тук?

Дата:   03-06-06 11:17

имаш съобщение :) ksuhorukov

Автор: stesla   
Дата:   03-06-06 23:56

фото Пинк [smilie24]

Автор: ivan.draganov   
Дата:   04-06-06 18:17

bivshteto 4ERNO STUDIO v KAPANA,foto SPRINT

Дата:   04-06-06 18:22

Това фото Спринт просто ми разказа играта. Преди си заслужаваше заради ниските цени, но сега ги вдигнаха. За капак последния път бяха решили да си играят с баланса на цветовете на снимките ми. Просто бях ужасен от гадния резултат и своеволието им.

Автор: SilIvan   
Дата:   04-06-06 18:23

Опитай в ИМПРЕС срещу ПАПАРАЦИ

Автор: valetvitor   
Дата:   04-06-06 19:54

я по-добре ела в София да ти ги принтират [smilie21]

Публикацията е редактирана (04-06-06 19:54)

Автор: Pulsar   
Дата:   04-06-06 19:58

ела при "ivo", гаранция за качество

първа  назад  1     всички  напред  последна