Автор: Mr.JB
Дата: 19-05-06 01:48
"И как го държиш това 350 - то става само за женска ръка..."
това ме подсеща за една статия която наскоро четох където тестваха няколко марки коли. и там така - японската по всичко я хвалеха и накрая за да има нещо отрицателно бяха написали, че ръчната спирачка не била на удобно място, като си вкл.климатика трябвало да се протегнеш малко повече... и т.н. та и ти същата работа - било за женска ръка :) да, факт е че е по-малък от 300д, но това е нещо много дребно, което не влияе по никакъв начин върху основната функция на апарата. за шума също може да се поспори.преди да го взема този апарат си направих труда да го тествам спрямо 300д на почти всички ISO-та(без 1600). До 400 аз лично не откривам разлика, която може да се коментирам - по-скоро такава няма. Виж на исо 800, 300д е по-зле.
За цветовете - в началото бях доста изненадан че снимките ми се разминават с това което прави 300д (по-светли, по-бледи като цветове...)оказа се че default настойките са някакви измислени и трябваше да си ги оправя. След това вече всичко си е еднакво. Не знам дали при теб не е било нещо такова.
Иначе матриците им като размер са почти еднакви, но процесора на 350д е доста по-бърз. пробвай с 300д да направиш в RAW 2-3 кадъра един след друг и виж колко време ще му трябва за да ти ги покаже.
да не говорим за времето при включване на апарата.
брей, като гледам колко съм изписал - все едно аз ги правя тия апарати :)
в крайна сметка, майката му е full frame(да сме живи и здрави да доживеем и този момент ), а на jahh мога да кажа че ако има достатъчно пари - 30д да взима, ако не - 300д ще му свърши идеална работа.
|
|