Автор: LUMBERJACK
Дата: 01-06-06 02:44
Схванах защо си избрал тази музика. Има един откъс от няколко кадъра към средата, на които музиката пасва. Все пак за филма като цяло би паснало нещо по-различно.
Няма да ти казвам хубавите неща - ти си ги знаеш. Но знам, и че се радваш когато ти посочват слабите. Та...
Гледах го само веднъж и не разбрах ролята на последния кадър. Може би нещо ми се е изплъзнало. Ще го гладам пак и ще се опитам да разбера.
Кадърът с много шум не ми се върза. Изглежда като нарочно зашумен, но не разбрах защо.
Редуването на цветни и B&W кадри ми хареса, но като че ли поне няколко кадъра бих преподредил - особено онези, в които показваш шумотевицата, тълпата.
Част от кадрите са шумни - това не е проблем, но някак контрастират на онези, в които шумът липсва. Не знам дали на другите е направило впечатление, но този факт ми отклони вниманието поне 3-4-5 пъти, вместо да обърна внимание на визията.
Това на първо четене :)
Казах, че няма да пиша за хубавото. То и без това е много повече и много по-видимо от изброените дотук дребни недостатъци. Хареса ми.
|
|