Автор: Mobby_Dick
Дата: 25-05-06 22:52
Филмовите апарати в потребление са повече от цифровите.
Фотографите са константна величина (условно)
Всеки се дигитализира - и новаците, и тези които снимат и с филм. При това положение пазара за филмови апарати се насища (като включим и тези, дето се появяват втора ръка, от любители, окончателно заменили ги с цифров)
При това положение нормална реакция е за масов производител на апарати, да пренасочи производството си само в цифрови. Там се следват маркетингови стратегии, а цифрата е златна мина - ъпгреити се правят по-начесто от тези при PC
Никон така спря да прави телеметрични...и след 30 години пак почна
Нормално, от това филма няма да изчезне (у нас само може - защото винаги сме първи и последни във всичко) (добре, че преди фирмите нямаха такава глобална и ясна печелифша стратегия да правят еднодневки)
Аз като привърженик на филма имам най-доброто филмово на Канон от стария му и нов период, и не само на него.
Имам нужните ми апарати във всички формати.
Ако купувам нещо ново, то ще е цифра...от другото си имам и в аванс - което не го прави по-лошо Цял живот работя с най-добрите ми апарати, и по-добри не са се появили, нито тези са се изтъркали , нито имам намерение да ги сменям![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|