Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Re: Има ли ощетени фотографи (с окрадени снимки) + пример
Автор: Pulsar   
Дата:   26-05-06 23:11

Предварително се извинявам за спам-а.

http://www.anticorruption.bg/bg/alerts/index.php?state=expand&id=16

УФФФ , хайде и аз да се пробвам ПАК да Ви покажа нещо, пък Вие сами си решете дали има нужда да се коментира изобщо, като говорим за сума от близо до 100 000 лева (сто хиляди лева)... за ето така вече споменатия случай в сайта за антикорупция...
Да уточня веднага...
1-во. ВСИЧКИ МЕДИИ ("24 часа", "БТВ", "Труд", "Стандарт", няма смисъл да продължавам нататък...) отказаха да коментират, обявяват, помагат с каквото и да било, поради простата причина, че фирмата е огромен рекламодател.
2-ро ВСИЧКИ МЕДИИ се страхуваха да не им се обадят "отгоре", както и стана всъщност, и да им се скарат много лошо.
3-то В в тогавашната служба НСБОП, намираща се на небезизвестния булевард в София - "Черни Връх" съм изписал поне 10-на страници доклад какво и как е станало, как съм разбрал и откъде съм взел информацията за изпирането на парите, кражбата на кадрите и т.н и дали изобщо знам с какво се захващам, не ме ли било страх и т.н. Докладът ми е писан пред лицето подп. Мицев, който по-късно някъде се загуби по трасето, както и няколкото отговарящи по случая лейтенанти и майори от РПУ Пловдив, които случайно вече не работели там...
ТА ЗА КАКВО СИ ГОВОРИМ ИЗОБЩО ТУК...
Хайде сега да Ви видя когато вземат да звънят и на Вас, какво предаване ще направите, след като не познавам още жив човек осъдил в конкретния случай "скромната" хранилка на правителството - "Булгартабак".
Иначе нямам нищо против да дойда и да ви затрупам с информация, адвокатски разследвания, договори, сертификати за времевъзникване, списания и вестници с публикации в тях... и каквото си искате там...
И без това вече един път ги разплаках...

С уважение към идеята... но да си кажа правичката, мисля, че след това няма да ви стиска и на йота да мръднете да правите каквото и да било.
Павел Баджаков - Pulsar

Публикацията е редактирана (26-05-06 23:23)

Отговори на това съобщение
Автор: martinv   
Дата:   26-05-06 23:24

[smilie23] [smilie23] [smilie23] skapana rabota ...dano se nameri re6enie i da ne te o6tetqt tebe
uspeh

Дата:   26-05-06 23:34

в момента по този случай се пише пише дипломна работа на тема: "Корупцията в Б-я по време на приватизацията" от една българска студентка от Университета в Масачузец, Бостън, за да ни научат и американците колко сме напред с материала...
аз повече нямам какво да кажа... ако желаете фактите ще проговорят, но не Ви очаква нищо хубаво после, повярвайте ми...вече минах през този ад един път.

Автор: muu   
Дата:   27-05-06 00:49

mmm,nai 4udesnata slu4ka po temata dosega...
-drugiqt put pisan dogovor i 50-60% ot dogovorenata suma v avans...nai dobre po bankov put/za nadlejna dokumentaciq/...

Дата:   27-05-06 00:53

muu,
казвам ти, че с тези хорица не става точно така работата, тук са набутани сума ти рекламни агенции, "милиционери", говорим за адски суми, и пране, за които има документи...

Публикацията е редактирана (27-05-06 00:56)

Автор: muu   
Дата:   27-05-06 01:18

aha,naqsno sum... veroqtno zaradi tova vinagi sum si polu4aval parite.prosto izbqgvam po vuzmojnost rabotata s takiva "klienti"...no ot druga strana golemite pe4albi sa primamlivi.

Дата:   27-05-06 02:27

прав си много..

Автор: soleil   
Дата:   27-05-06 02:45

Ем човек,не ти трябва слово ...калашников ще те опрай и няколко студени бири!

Автор: soleil   
Дата:   27-05-06 02:46

А линка не ми го отваря,може ли да му сложиж от двете страни моля

Автор: ACA-PHT   
Дата:   27-05-06 05:03

Edin e patia i toi e wsi4ki teroristi i tolkoz. Pak kato se izgradi obshtestwo ot teroristi shte po4nem po obratnia pat.

Автор: ecobo   
Дата:   27-05-06 09:12

След като влезем в ЕС (ако ни вземат с тази корумпирана паплач), ще можеш да ги съдиш в европейския съд.

Автор: gogo   
Дата:   27-05-06 09:28

Pulsar, може и да не е по темата ама...

Теб, братко, са те окрали най-нагло [smilie9] , а ти сигнала си го пуснал в сайт за корупция...

..но за какво иде реч. В Наказателния кодекс е заложен Чл. 307а. (Нов, ДВ, бр. 28 от 1982 г.; изм., бр. 92 от 2002 г.) според който: Предметът на престъпленията по този раздел се отнема в полза на държавата, а когато липсва, се присъжда неговата равностойност.

Какво означава това?! Ами просто! Ако решиш да се бориш с корупцията, подадеш сигнал в съответната институция, дадеш пари да ти ги бележат, занесеш ги на гадината дето искаш да накиснеш... накрая ПАРИТЕ ТИ ГИ КОНФИСКУВАТ!!![smilie10] [smilie9]

Това ви го казвам от опит. В началото не вярвах, а после с много мънкане един прокурор призна, ЧЕ Е ТАКА... (Ние предварително предупреждаваме... [smilie9] предупреждават... хуй [smilie9] )

Та за каква борба с корупцията говорим. Тия ибрикчии от правителство, медии и т.н. прекрасно знаят за какво иде реч... [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9]
Просто темата е удобна да се помпат мускули и да се бият в гърдите...

Автор: zoomaniak   
Дата:   27-05-06 10:02

И тебе не те разбирам. Ще ти дам пример - свързан е с ника ми.

1 преди години с мен се свърза банка ОББ - тогава аз имах зоопортал. Покани ме да организирам направата на тропически аквариум на стойност 7000долара. Вътре във фоаето да го сложиме и т н...подръжка и т н....

2 Аз просто платих на един адвокат да отиде да направи договора, след като бяхме УСТНО договорили всичко + моята такса.

3 Те отказаха всичко като видяха адвоката...

После наеха друг тъпак - но без адвокат и накрая не му платиха. Неговата а и моята печалба беше 1500доларес....

РАЗБЕРЕТЕ - сериозните неща и сериозните печалби не се правят без участието на адвокати...и четете внимателно ситните букви по договорите........

Така е по светът. Клиента праща адвоката си с оферта при продавача - ЗА ДА НАПРАВЯТ ДОГОВОР ЗА УСЛУГА. Ако разберем ние Българите това ще живеем по-лесно.

Автор: gorbi   
Дата:   27-05-06 10:11

pulsar: няма се даваш - смел човек си явно, стигни до европейския съд, поддавай жалби навсякъде - това е пътя, няма начин..... [smilie24]

..адвокат си трябва при всеки по-голям проект, във всяка една сфера, верно е.......

Автор: pmartinov   
Дата:   27-05-06 10:16

Pulsar

На теб ли трябва да обяснявам, че законите в България се пишат така че да не могат управляваните да крадът колкото управлявашите

КОГАТО ЗАКОНИТЕ СЕ ПИШАТ ОТ КРАДЦИ ТЕ СЕ ПРАВЯТ ТАКА ЧЕ ДА ГИ ЗАЩИТАВАТ

Мисля че тепърва ще имаш поводи за да ме разбираш когато стане дума за АБСУРДИСТАН

Основната цел на властващите е да КРАДЪТ ! ! !

И колкото по-незабележимо го правят ,толкова мащабите на това крадене са по-голями !

Истинската престъпност е тази която е облечена в закон ! ! !

ЗА НЕЯ ПРЕГРАДИ НЯМА . . .

Автор: gorbi   
Дата:   27-05-06 10:20

бе има прегради, ма много ръждясаха пушките..... [smilie18] [smilie18]

Автор: zoomaniak   
Дата:   27-05-06 10:21

И са като написа тая истина Мартинов дето всички я знаят какво следва след това.......и децата знаят това. Така вече ги възпитават. Но не ги възпитават как да се предпазят от тая истина [smilie9] [smilie9] -

Автор: ghost23   
Дата:   27-05-06 12:38

[smilie9] .... майката....[smilie9]
Хиподил имат една песен от първият им албум относно майките....
Много гадно е да това,което ти се е случило.
Коментарът мисля,че е излишен...
НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!!!!![smilie24]

Дата:   27-05-06 16:18

такаммм...
по повод двете теми, които се получиха тук... да поясня, че снощи изпратих линкове към темите на следните сайтове:

www.slavishow.com
www.gospodari.com
www.ntv.bg

Ето сега ще си проличи дали изобщо има смисъл всичко това

Автор: boni   
Дата:   27-05-06 17:13

Pulsare, идеята за тази тема е по принцип на "господарите" и те следят развитието и от началото.Жоро спомена, че става въпрос за национална ТВ.От тях зависи дали ще бъде реализирана.

Дата:   27-05-06 17:37

boni,
благодаря ти за това инфо, дано да има и ефект...[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна