Автор: Pulsar
Дата: 26-05-06 23:11
Предварително се извинявам за спам-а.
http://www.anticorruption.bg/bg/alerts/index.php?state=expand&id=16
УФФФ , хайде и аз да се пробвам ПАК да Ви покажа нещо, пък Вие сами си решете дали има нужда да се коментира изобщо, като говорим за сума от близо до 100 000 лева (сто хиляди лева)... за ето така вече споменатия случай в сайта за антикорупция...
Да уточня веднага...
1-во. ВСИЧКИ МЕДИИ ("24 часа", "БТВ", "Труд", "Стандарт", няма смисъл да продължавам нататък...) отказаха да коментират, обявяват, помагат с каквото и да било, поради простата причина, че фирмата е огромен рекламодател.
2-ро ВСИЧКИ МЕДИИ се страхуваха да не им се обадят "отгоре", както и стана всъщност, и да им се скарат много лошо.
3-то В в тогавашната служба НСБОП, намираща се на небезизвестния булевард в София - "Черни Връх" съм изписал поне 10-на страници доклад какво и как е станало, как съм разбрал и откъде съм взел информацията за изпирането на парите, кражбата на кадрите и т.н и дали изобщо знам с какво се захващам, не ме ли било страх и т.н. Докладът ми е писан пред лицето подп. Мицев, който по-късно някъде се загуби по трасето, както и няколкото отговарящи по случая лейтенанти и майори от РПУ Пловдив, които случайно вече не работели там...
ТА ЗА КАКВО СИ ГОВОРИМ ИЗОБЩО ТУК...
Хайде сега да Ви видя когато вземат да звънят и на Вас, какво предаване ще направите, след като не познавам още жив човек осъдил в конкретния случай "скромната" хранилка на правителството - "Булгартабак".
Иначе нямам нищо против да дойда и да ви затрупам с информация, адвокатски разследвания, договори, сертификати за времевъзникване, списания и вестници с публикации в тях... и каквото си искате там...
И без това вече един път ги разплаках...
С уважение към идеята... но да си кажа правичката, мисля, че след това няма да ви стиска и на йота да мръднете да правите каквото и да било.
Павел Баджаков - Pulsar
Публикацията е редактирана (26-05-06 23:23)
|
|