Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 S.O.S. - счупен HP Photosmart 945
Автор: kangaroo   
Дата:   10-05-06 00:38

Фотоапаратът ми падна и сега не може да фокусира, изобщо гледката през обектива е не по-различна от тази през запотено стъкло в януарски студ.[smilie2] Сервиз доколкото ми стана ясно в бг няма да намеря. Очевидно проблемът е в обектива. Някой би ли могъл да ми даде съвет за някаква поправка, защото финансово не мога да си позволя нещо по-добро от сегашната ми щайгичка?
https://photo-forum.net/joro/emoticons/simp0029.gif
Благодаря за вниманието![smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: S.O.S. - счупен HP Photosmart 945
Автор: Стоев   
Дата:   10-05-06 08:39

Виж ZENTEX дали може да помогне...

Автор: graphic   
Дата:   10-05-06 17:19

Мммдаааа... преди половин година и аз е..х мамата на псилютно същата сапунерка. Тръшнах я в земята със страшна сила. В СТЕМО Бургас го "оправиха" но нацапаха матрицата. Като го върнах да я почистят те му доразказаха играта. Сега седи за сувенир в офиса. Ама да не се отплесвам много - просто внимавай къде го даваш за ремонт[smilie24]

Автор: mravunko   
Дата:   10-05-06 22:20

ако е в гаранция го занеси в ХП България в Младост-4 Бизнес парка, ако не е... при ЗЕНТЕКС както те посъветваха по-горе:)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   10-05-06 22:28

Не мислиш ли , че този инцидент е полезен , защото е време да се отървеш от това недоразумение и да си купиш по- истинска машинка.

Автор: Стоев   
Дата:   10-05-06 22:55

Здравко, човека ясно каза че няма финанси, иначе "щастливо избавление" биха му препоръчали мнозина тук.........

Автор: parolphoto   
Дата:   10-05-06 23:07

Фотоапарата е като жената требе да я набиеш два пъти та да разбере ![beer] [shtrak]
Та като си го изпуснал веднаж изпусни го втори път може и да му дойде акъла в главата знае ли човек ![beer] [shtrak]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   10-05-06 23:08

Стоев, поправям се - ако повредата е механична иди при Наско на Дондуков 18 . Доста добре се справя с подобни проблеми.

Автор: mravunko   
Дата:   10-05-06 23:10

пак да повторя: ако е в гаранция го занеси в ХП България или от където си го купил. имат практика да ги заменят с нови:)

първа  назад  1     всички  напред  последна