Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 За хората и фотографията :)
Автор: navy   
Дата:   03-05-06 00:11

Изобщо не искам да се натрапвам [smilie7]

За тези, които си мислят, че пускам тема засягаща моята личност с цел внимание - да си гледат скучното ежедневие - НЕ! Пука ми за моя имидж в нет-а!

За тези, които си мислят, че искам да се заяждам и това е в знак на отмъщение - НЕ! Тези хора НЕ могат ми накривят капата [smilie7]

Пускам темата ей така, да има за какво да си говорим за фотография!

Зашото много хора пускат едни ДЪЛБОКО ФИЛОСОВСКИ ТЕМИ, които - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, изискват МНОГОЗНАЧНИ отговори.

Тези теми обикновенно леееко се дисбалансират, темата се отклонява и се почват редовните лични офтопици. Някой мисли мнооого съдържателни послание, напише го, и онова замине в небитието и забравата.
Не са харби тези теми, високо съдържателните. Никак не са харби!

Хората искат конкретни и ясни неща, а нещата покрай истинската фотография са ясни и елементарни. Другото е просто... вманиачаване и наивна пристрастност!

Съжалявам, че се отплеснах, просто искам да споделя това смешно изказване:

Анонимен
30.04.2006 20:52 ако си въобразяваш,че си направил някакво "макро" трябва да ти кажа,че си много далеч от истината:1.цветето е увиснало абсолютно нереално
2.никаква идея не носи/това за лека нощ не се връзва
мога да продължавам още,но не е ли по добре да изтриеш и тази?

Относно тази моя творба:
https://photo-forum.net/i/329351

Отговори на това съобщение
 Re: За хората и фотографията :)
Автор: P_A_D_D_G   
Дата:   03-05-06 00:31

И ти кво им се връзваш???? Спри си анонимните коментари ако искаш....твоя си работа

Дата:   03-05-06 00:34

Не бееее, не стопли идеята на темата ми [smilie5]

НЕ ИМ СЕ ВРЪЗВАМ!

Дреме ми на водомера за тея коментари [smilie7]

Просто пускам тема да обсъдим една фотография и един никак не на място коментар.
Оня сляп, че това не е макро и че идеята друга...
Но не там е въпроса.

Идеята е друга [smilie7]

Автор: Birqnka   
Дата:   03-05-06 00:48

Другият анонимен съм била аз [smilie8]

Е аз съм за другата идея, който не усеща той губи. Не усеща ли, впряга се и търси под вола теле.

Много е нежно посланието.Различните снимки достигат до различни хора, а до някои никога не успяват да се докоснат...

navy, да не ти пука

Дата:   03-05-06 00:53

Пак ще кажа, НЕ ми пука:)

Просто искам ако ще и на мой гръб да се поспори за снимката, за коментара, за това как се е получил този коментар, с какво предизвикваме хората, как са заслепени от обида, за да си измислят какви ли не глупости, прави ли са или не... такива неща:)

Иначе снимката ми не е нищо особено, аз такива произвеждам по 20-30 на ден като се хвана, от воле, без да мисля. Какво да правиш навик и нервен спусък [smilie7]

Дата:   03-05-06 00:58

да запаля и аз една до теб [smilie7]

честно да си кажа, на мен като ми кажат или напишат нещо такова и ми става в първия момент кофти...казвам си бре, аз ли бъркам другите ли бъркат, но после излизам с усмивка [smilie25]

Публикацията е редактирана (03-05-06 01:10)

Автор: pmartinov   
Дата:   03-05-06 00:59

navy

Казал съм го в тази тема:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=4&i=34253&t=34253&phorum_uriauth=

Автор: pmartinov
Дата: 23-04-06 22:52

Едни влизат в този форум за да дадът най-ценното от знанията и опита си ,а други да се овободят от душевната си кир .

Ако всеки влизаше тук с мисълта да даде най- положителното от себе си атмосферата щеше да е различна.

Форумът е такъв какъвто си го направим.

Като живота.

Дата:   03-05-06 01:02

пуста и чувствителност....какво да се прави хора сме...

Автор: tau   
Дата:   03-05-06 01:03

i az go vidqh tozi komentar v4era. navy svirkai si, prostotiqta trudno moje da se nadvie ;)

Дата:   03-05-06 01:10

Благодаря Ви хора за намеренията, но искам пак да се повторя [smilie7]
Не ми е неприятно, не се чувствам обиден, не може да ме засегне тази простотия...

...

Просто исках да обсъдим малко този феномен [smilie7]

- какво го предизвиква
- какво цели
- получава ли някой удовлетворение
- търсят ли хората дефектите у другите - ЗА ДА ИМ ГИ ИЗТЪКНАТ
- има ли известна истина в тези коментари

...

Лично аз в интернет търся 'горещите точки', интересното и трудно постижимото във фотографията, творческия спор и предизвикателството...

Като цяло - нищо лично [smilie7]

Дата:   03-05-06 01:27

spored men tva v slu4aq si e otkrovenno zaqjdane!

ina4e prosto si ima hora, koito obi4at da iztukvat greshkite na drugite i moje bi da - polu4avat udovletvorenie ot tova! nqkoi go pravq ot zloba, na drugi prosto im e 4erta na haraktera bez da sa zlobni ili t.n. li4nosti!

i na posledniq vupros(konkretno za tozi komentar i za tazi snimka): spored men ima ideq v zaglavieto i snimkata samo, 4e edva li vseki si izpolzva vuobrajenieto... i suotvetno horata ponqkoga si mislqt, 4e pravi a vsu6tnost ne sa...

Автор: muha-palamarka   
Дата:   03-05-06 01:29

Ами за удовлетворението- да мисля си че някой душевно фрустриран индивид, неоценен в реалния свят, слагайки под някоя снимка коментар от типа ''кви сте смотани'' се опитва да получи нешо като възмездие за собственото си "Аз"

Дата:   03-05-06 01:31

muha-palamarka [smilie24]
i na men ne6to podobno mi se vurti v glavata ama ne mi se iska da sum grub ;)

Автор: ALBIREO   
Дата:   03-05-06 01:39

1. Какво го предизвиква?
а) Нищо, заяжда се. Но защо е Анонимен? Вероятно не може да защити тезата си? :)
Криво му било, "изкарал" си го на някого...
б) Мисли го, но защо е Анонимен? Защото е с обратни наклонности? :)
в) Мисли го, но защо е Анонимен? Щото го е мързало да се логне, но не може да се изразява и оставя грешно впечатление у автора. Излиза така, сякаш иска да го "нарани"...
2. Какво цели?
а) Заяжда се, да види, какво ще стане ;) Провокатор :)
б) Да изкаже мнение. Обаче не е подбрал правилните думи :)
в) Бори се с комплекс, който му причиняваш или който му причинява някой друг, но не знае как и на кого да си го изкара... просто търси жертва, без значение кой/коя за какво/защо... такива въпроси не го интересуват.
г) Със сигурност не цели самоизтъкване, щото е Анонимен... А защо? Страх го е - от какво?
3. Получава ли някой удовлетворение?
а) Зависи, ако отговориш - сиирджиите ще им стане интересно
б) Не отговаряш - на него му става гадно, защото не знае, дали това е "достигнало до теб". Дали те е "докоснало".
в) Носи му някакво удовлетворение, но рано или късно осъзнава, че е вървял в погрешна посока...
4. Търсят ли хората дефектите у другите - ЗА ДА ИМ ГИ ИЗТЪКВАТ?
Мисля, че вече отговорих на този въпрос :)
5. Има ли известна истина в тези коментари?
а) Да, но истината не винаги е тази, за която се пише. Примерно, истината за човека, който е писал злобния коментар е, че проблемът е в него... а не в творбата.
б) Не, за човека, който е сътворил произведението.
в) Съмнението - то се поражда и в двете страни, но защо?...

Автор: muha-palamarka   
Дата:   03-05-06 01:52

tau би бил груб ако въпросният се беше изказал от от свое име. Същото е положението с другата точка от дневния/нощния ред- а именно - има ли известна истина в тези коментари. Има, но само тогава се когато говори от нечие име. Тогава се изразява мнение на личност,мнение което се идентифицира с някой и което чрез името придобива обем. А не откъслечни думи безплътно носещи се из етера. [smilie3]

Автор: canonio   
Дата:   03-05-06 01:59

navy,
има хора които бидейки засегнати от твоя тема или твой постинг в тяхна тема пренасят злобата си върху личния ти профил. Наскоро бях забелязал наплив от просташки коментари под снимки съвпадащи по дата и час с "лова на шарани" :)(темите с линка който препраща към профила на всеки който кликне).

Виждал съм дори да обвиняват Симон, че завиждал
щото се беше объркал да изкоментира някакъв фон. Аз лично бих приел всяка критика от професионалист (обикновено не са обидни) Дори и просташки коментар бих приел стига да е подкрепен с "редакция" или качествен профил.

Автор: soleil   
Дата:   03-05-06 02:49

Всеки пише това,което иска и на мен ми се случва да пиша коментари дето не са за снмиката..щото е форум а не е само сайт за фотоси... за коментара на анонимния ми така му се вижда снимката ти така му се е преписало..така че не се коси...а за фотографията има време ще поговорим някой и друг път...

Автор: flashman   
Дата:   03-05-06 08:02

Не бях видял, че е анонимен... Щом е анонимен, все едно го няма - това са патологични случаи. Аз не знам защо админите не направят така, че да не може да се коментира анонимно?! Полезността от това ми се струва безспорна...

Автор: Marillion   
Дата:   03-05-06 08:19

Аз пък си обеснявам такива коментари с манталитета на българина.

Омръзна ми да чета злобни коментари и глупави напъни да изпъкнеш за сметка на друг.

Жалко, Някои хора забравят, че това е сайт за фотография...

Време е да сложат опция за триене на коментари - все някому ще е нужно.

Автор: nsirakov   
Дата:   03-05-06 08:23

понякога от критка има нужда

Автор: gorbi   
Дата:   03-05-06 08:26

....знам за какво иде реч... Човечецът си мечтаел за Canon 100/2,8 макро, но не можал да се лиши от така вкусните мазни и питателни баници сутрин и да си купи.... Нали разбира малко от фотография, та чете форума по цял ден, и твоите оди за обектива-убиец са му направили впечатление до толкова, че да издигне това стъкло в статут на "най-скъпоценното" и като се досетил, че "цветето-целувка" е снимано точно с него... уаааа - издразва се много, комплексите му се завихрят и надвиват вродената му природна доброта..... Та забравяйки какво пише в дебелите книги - че да плюеш анонимно е по-подло отколкото да плюеш в лице - си е дал скромното мнение, преглъщайки насъбраната жлъчка.......[smilie7]
Разбери човека.... прости му ... Ма ти нали каза че не ти дреме значи си му простил - по християнски..... [smilie3] [shtrak] [shtrak]

Автор: Marillion   
Дата:   03-05-06 08:29

nsirakov - критика, но... каква?

Вчера гледах снимката на Simon, която е снимка на седмицата във фото.нет

Да ти кажа честно такава критика за снимка не бях чел. То не беше за текстурата, линиите, идеи, нехаресване - но всичко си беше аргументирано. Вярно, че нивото там е друго, но за мен това е критика.

Тук тези, които могат да напишат нещо подобно на критика не го правят или го правят много рядко.

Автор: DashRendar   
Дата:   03-05-06 08:29

Мартинов, докат не пуснеш кадър, да погледаме, да се порадваме или не, да обсъдим или просто тихо да си гледаме, ще те следя като Ваймарски брак.[smilie24]

Публикацията е редактирана (03-05-06 08:30)

Автор: gorbi   
Дата:   03-05-06 08:31

рендар - не следиш форума..... има кадър..... [smilie7]

Автор: dashrendar   
Дата:   03-05-06 09:11

Има дръШки.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна