Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за TABLET
Автор: oxcart   
Дата:   29-04-06 19:09

Искам да си купя графичен таблет,разрових се в нета и май съм се спрял на Wacom.Два модела са ми по джоба VOLITO2 и Graphire4, става въпрос за A6 USB таблети.Интересува ме дали това поле A6 ще ми е достатъчно.Най - вероятно ще ги ползвам за селекции.Първия е на 1015 dpi(40l/mm) а втория на 2000dpi(80l/mm).Също ме интересува какво значение има наклона на писалката и дали това е важно.http://www.enicomp.com/shopping/products_all.php?s=22&d=780
тук ги намерих най евтино.Моля споделете опита си.Търсих във форума ама не откривам такава тема.Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за TABLET
Автор: Mimic   
Дата:   29-04-06 19:14

Wacom са супер, А6 е малко, А5 е ОК ... [smilie24]

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   29-04-06 19:17

A5 e OK, да

Дата:   29-04-06 19:18

Ето ти малко да прочетеш, току виж си се ориентирал по-добре ...

От архивите:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=3&i=267464&t=242910&phorum_uriauth=
https://photo-forum.net/forum/read.php?f=3&i=138658&t=138636&phorum_uriauth=

Автор: oxcart   
Дата:   29-04-06 19:31

Mimic благодаря, тия два линка отговориха на всичките ми въпроси, незнам как не съм ги открил

Дата:   29-04-06 19:36

[beer]

Автор: darksorrow   
Дата:   29-04-06 23:03

зависи за какво ти е. на мен а6 ми е ок. ако ще чертаеш разни прави и изобщо всякакви чертежи - по-голям. за ежедневен ретуш а6 е напълно достатъчен. за мен лично, де [smilie3]

Автор: garry   
Дата:   30-04-06 11:31

тия таблети дето ги гледаш нямат чувствителност от ъгъла на писалката, а само от натиска. Аз ползвам волито вместо мишка и ми е екстра. Да знаеш че ако свикнеш да работиш с таблет ще си купиш и по-голям, скъп и т.н. така ако не можеш да отделиш 1000лв. си купи най евтиния от wacom и поработи известно време с него. Вносител на Wacom е фирма ADCOM, а в техния офис можеш да ги пробваш на живо таблетите и да решиш кой точно модел е за тебе. [smilie3]

Автор: krp   
Дата:   01-05-06 23:44

Аз съм с А5, удобен и ми е кеф като си бачкам с него. Наклона има значение, когато работиш с някои от инструментите за рисуване и др.

първа  назад  1     всички  напред  последна