Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем с апарат kodak cx7330
Автор: meraklia_pz   
Дата:   29-04-06 21:08

здравейте,значи проблема е много странен и не мога да си го обясня
снощи един колега си донесе апарата снимахме се и реших да прехваря снимките,прехварлих ги,след това пак се снимахме и аз пак го взех да ги прехварля на компа,и от тук се започна значи отворих появилата се икона а ватре нямаше нито една снимка,прекасвах вразката и отново нищо изваждах батериите рестартирах компа и нищо,занесох апарата на друг комп за да се опитам там да ги сваля,пак сащият проблем,но някакси го "излагах" и ги свалих,но сега проблема стана по голям значи докато се опитвах да сваля снимките от апарата го разглеждах и майче направих една две снимки и забелязах че екрана е черен,помислих си че е така докато апарата е варзан кам компа,свалих снимките и проверих апарата и екрана продалжава да е черен като заснема нещо и го сваля,снимката е изцяло черна,сменям му режимите но нищи на LSD-то продалжава да стои само черен екран,апарата не е мой,някой има ли си представа от какво може да е
багодаря предварително
а апарата е сх7330 zoom-а му работи само защо загуби "картина"

Отговори на това съобщение
 Re: проблем с апарат kodak cx7330
Автор: georgi969   
Дата:   29-04-06 22:15

Иди в менюто,от там на SETUP MENU.От там четвъртата иконка трябва да е на;ON.Mожеби просто си изключил екрана.Успех.

Автор: meraklia_pz   
Дата:   29-04-06 22:38

не не сам го изключил :)дава ми черен екран и чертичките за фокусиране както и на какав режим сам и всичко освен че не ми дава картина а само черен екран,почнах да се притеснявам :(

Автор: georgi969   
Дата:   29-04-06 23:05

Съжалявам,можеби ти трябва сервиз[smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна