Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 MNOGO LI SE MINAH S PRAKTICA DCZ-5.5
Автор: KRIVIJ   
Дата:   27-04-06 00:55

Iskah snosno aparat4e, no neznanieto ne me opravdava.Misleh si za starata, stabilna i renomirana PRAKTICA.DA AMA NE MAY.
J kagete molj vi tolkva li sa lo6i tij kitaysko-piratski praktici?[smilie22] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: MNOGO LI SE MINAH S PRAKTICA DCZ-5.5
Автор: darksorrow   
Дата:   27-04-06 01:00

бая.. твойта конкретно - съвсем. сори.

Дата:   27-04-06 01:03

mamka mu-iskah zvuk na klipa i .... na

Автор: asahi   
Дата:   27-04-06 01:04

Имаш звук. Сега търси фотоапарат.

Дата:   27-04-06 01:05

поправете ме ако греша, ама не бяха ли тия апаратчета точно с отвратителното червено? случайно на снимките червеното да бие повече на розово?

Дата:   27-04-06 01:10

ne njma 4erveno.to4no za 4ervenoto na samsunga izbjgah ot nego, no kato 4etoh za kitayskite PENTACONi.... prizlj mi.Ostava mi ute6enieto 4e d#6terj mi pone izvestno vreme 6te se radva.Az s#m s OLIMPUS -slab 2mpl, ama e top - pikselite se kompensirat ot obektova, dr. d#6terj e s PANASONIC-4mpl ama obektiva nali znaete-6.5 i sega ...... mnogo s#m zle naistina
[smilie9] [smilie9] [smilie9]

Дата:   27-04-06 01:12

I kakvo iskat da kagat kato sa pisali 5 = 7mpl

Автор: Otvorenia   
Дата:   27-04-06 01:13

Еми първо се пита, а после се купува. Имам един приятел и хем знае че разбирам от такива неща си беше купил някаква Практика която беше избрал според дизайна, една такава пинизчийска. Скарах му се и после гледам тихомълком я продаде.
Ама гледам това е масова болест между хората които :

1)не разбират
2)имат пари

Двама мои приятели си купиха Сони, единия 8 мп а другия 5 мп. Това са много тънки и с големи дисплеи апарати и за обема си доста тежки. Неудобни са за снимане и за държане и много лесно може да се изпуснат. Всичко това само защото са малки и изглеждат тарикатски.
Викам им , че са балъци , те викат не, ама все ме молят да им ги настройвам. Викам нали сте отворени айде оправяйте се сами, обаче и Английския им издиша и нема къде да ходят и пак при мене. При GSM телефоните има българско меню, ама тука нема

Дата:   27-04-06 01:21

Менюто е точно и е БГ, пикселите не гоних- те са 5,5 исках звук, че не 1000 пъти 1 е весело без в.камера да зеснеме човек нищо весило или интересно, но ..... имал съм да се ядосвам.
Всъщност прави сносни снимки с точни цветове и за това го предпочетох пред съпостовимия канон. Канона даде много синкавост и измени повече цветовете.Тоя даде точни цветове без нюанси, ама.... сега чета за тия неща и[smilie22], карай да върви да сме живи и здрави да си купуваме и др. апарати[smile]

Дата:   27-04-06 01:23

А бях тръгнал за един ф.а. СОНИ, ама пусто картите му-още 100лв.

Дата:   27-04-06 01:49

Vs#6tnost vigte v#v fotoalbuma mi p#rvata snimka s cvetjta na prozoreca i kagete tolkova li e lo6a???? i PRAKTIcata ne e may tolkova skapana[smilie11]

Дата:   27-04-06 02:02

Vidjhte li snimkata v snimkite na avtora-v li4nij mi profil - kagete ne6to????

Автор: GOSPODIN   
Дата:   27-04-06 02:25

KRIVIJ, я кажи кой е тоз Канон дето прави сини снимки, че май нещо се оля. Като си се прецакал сега гроздето е кисело...[smilie11]

Дата:   27-04-06 02:34

Може и да е така - вярно че се минах, но има и един момент.Момчетата в ТЕХНОМАРКЕТа сменяха картите, от единия апарат в другия, уж тая на тоя, другата на другия, но като прехвърляха на компютъра ..... може и там така да е направено, а може и до като кадрираха нещо да настроиха и ми пробутаха каквото искаха.Вчера единия добре ми каза - Канон, ама днес другия кадрира....
Това не ме оправдава де, трябваше да изчакам още 2-3 дни.

Дата:   27-04-06 02:45

ами тук пише че има звук:
"Videosequenz mit Sound, 640x480, 320x240 mit 30/15 fps,"
едно малко PDF-че за този апарат е на адрес :
http://www.praktica.de/CMSFiles/570.pdf

Дата:   27-04-06 02:52

E DA DE IMA SE I ZVUK I NA MEN MI HARESVAQ NO 4ETOH IZ FORUMITE SEGA 4E PRAKTICA SA VE4E KITEYSKI BOKLUCI I ....... MNOGO NE MI E HUBAVO.

Дата:   27-04-06 03:03

е не се ядосвай, а снимай , но по нататък да си знаеш, че не е много добре да се купува апарат , който го няма в http://www.dpreview.com.

Такива са Практика, ТСМ, Фотоклип, Benq и други подобни. Те разбира се снимат и може да се ползват за любителско снимане, но за по-арт опити мсля, че не са добър избор.

Автор: chiphead   
Дата:   27-04-06 04:09

[smilie8]

Дата:   27-04-06 11:01

Господине, баш за арт са страшен избор [smilie3]

Автор: kadar   
Дата:   27-04-06 12:35

Прочети си внимателно въпроса който си задал...???
А сега прочети и асахи какво ти е писал...??

Айде честита ти Практика....!!!
И да почерпиш...[beer] [beer] [beer]

Автор: Wildkid   
Дата:   27-04-06 12:45

Момчетата в ТЕХНОМАРКЕТа сменяха картите, от единия апарат в другия, уж тая на тоя, другата на другия, но като прехвърляха на компютъра ..... може и там така да е направено, а може и до като кадрираха нещо да настроиха и ми пробутаха каквото искаха.Вчера единия добре ми каза - Канон, ама днес другия кадрира....

Аз ли нещо не чета....или тук точно нищо не се разбира?

Автор: asahi   
Дата:   27-04-06 12:51

Фокусници.

Дата:   27-04-06 13:47

Много е просто.След снимането исках естествено да видя на компютъра как изглеждат едни и същи неща ото едно и също разстояние, ноа не снимах аз, а те снимаха и то на 2-3м от мен с хиляда бъзикания.Накрая се оказа, че компа не познава единия ат апаратите и прехвърлиха картата на непознатия на тоя, който компа/софтуера/ позна и прехвърлиха всичко на компо.Е, в тоя момент чея карта коя е - баш съвсем не разбрах, показаха ми това е на тоя, това на другия и за товая става дума.
Карай да върви, апарата много ми хареса въпреки, че за форумите и т.н е О. Както казаха вече ГОСПОДИН и кадар- ще почерпя и ще снима дъщерята с кеф, а за другия път ще знам - МАРКАТА е истината.[shtrak] [shtrak] [beer]

Дата:   27-04-06 13:51

Я, как хубаво пеше тука на това място, което ГОСПОДИН ми показа.[beer] [smilie7]

http://www.praktica.de/CMSFiles/570.pdf[smilie7]

Автор: luboar   
Дата:   27-04-06 14:01

practica имат и 1 предимство.
Погрижили са се когато натиснеш спусъка, да има време да отидеш пред камерата за селфпртрет[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна