Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Защо?
Автор: avela   
Дата:   23-03-06 12:29

защо течащия втори кръг от конкурса- "когато природата заспива" не участва в дневния рейтинг А?
това поставя снимките в неравностойно положение- означава, че единствено когато влязат в избрано и се намират на първите 3-5 страници реално могат да се видят и оценят.
вероятноста да се разглежда отделно конкурса, след като е поставен по този начин в трета глуха е минимална.

Отговори на това съобщение
 Re: Защо?
Дата:   23-03-06 12:39

предлагам протест с публикуване на снимките предназначени за конкурса в останалите галерии с упоменаване.
пример
https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/mneb0271.JPG
https://photo-forum.net/imgs_thumbs/108/l_1143108126_laleta.jpg

https://photo-forum.net/imgs/108/l_1143108126_laleta.jpg

Автор: DashRendar   
Дата:   23-03-06 12:53

Питай администраторите! Те ще ти отговорят точно и ясно.

Дата:   23-03-06 12:56

питам..

Дата:   23-03-06 12:57

Пак О-питай!

Автор: avramil   
Дата:   23-03-06 13:08

[smilie24]

Дата:   23-03-06 13:09

[smilie24]

Автор: Rudito   
Дата:   23-03-06 13:24

avela

може би и тук има мафия като навсякаде в БГ[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-03-06 14:36

продължавам да разсъждавам...
ако проблемът е недоглеждане или липса на "място" за галерия в рейтинг А- без да целя да намаля значението на списание Одисей, защо не се "измести" тя?
да не говорим, че галерия хумор може да бъде част от всичко останало...

Автор: aemon   
Дата:   23-03-06 14:55

Стига се кахъри бе:) утре има сватба!

Дата:   23-03-06 14:58

знам, бе:)

Дата:   23-03-06 15:06

ама аемоне, как да не са кахъря, като никой не говори по същество...

Автор: J0R0   
Дата:   23-03-06 15:06

Ами като си в рейтинг А на която и да е галерия, най-долу има бързи препратки към всички останали галерии, включително и към конкурсната "Когато природата заспива"

В лявото меню отстрани също има линк към тази галерия.

Не разбирам къде и в какво е проблема?
Линкове към галерията има достатъчно, хората си влизат и си гласуват, гласовете за тия снимки не са по-малко от гласовете за останалите снимки в сайта.

[smilie11]

Дата:   23-03-06 15:12

не е вярно.
погледни в българската версия, рейтинг А- там няма галерия "когато природата заспива"
остава само линка под конкурси и албум избрано.

Автор: boni   
Дата:   23-03-06 15:16

Напротив, има и не само че има, ами го има във всяка галерия, която отвориш, като директна бърза препратка. Обяснихме, че сме направили бърза връзка между галериите, за д аможеш като влезеш в една да обиколиш всички директно. Ето примерно тук:
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_RAITING&PERIOD=1&CATEGORY_ID=4 - виж най-отдолу линковете.
Освен това този конкурс е единствения, който сме оставили в раздел "КОНКУРСИ" , в менюто в ляво, там на лумикс го няма и така се компенсират нещата.

Автор: J0R0   
Дата:   23-03-06 15:17

Ами 15 галерии има в сайта - 15 тъмба (линка) има в рейтингите А и Б

Линкове към конкусните галерии пък ги има в лявото меню и във всяка галерия по отделно.

Според мен има достатъчно линкове за който се интересува да я намери тая галерия. Един линк повече или по-малко, толкова ли е от голямо значение, при положение, че във всяка галерия го има тоя линк, във всеки рейтинг на галерия, също го има, на всички статични страници на сайта го има...

Дата:   23-03-06 15:18

съгласна съм за препратките долу, мисълта ми е, че е течащ конкурс, а не е представен с ГАЛЕРИЯ в рейтинг А официално, както останалите категории, макар, че например хумор не е толкова важна спрямо конкурса.
и не съм съгласна, че това дава възможност да се гласува със същата интензивност.

Дата:   23-03-06 15:20

не знам дали причината не е в някакви изисквания заради новия конкурс- да не фигурира наравно с него друг?

Автор: Ficho   
Дата:   23-03-06 15:21

Ами побликувай в голо тяло твоята фотка нищо че не е по темата и може някои да я види.[smilie19]

Дата:   23-03-06 15:21

разбрах, но не мисля, че се компенсират нещата.

Автор: boni   
Дата:   23-03-06 15:23

Ами няма изисквания , но решихме, че е пък предимство ако само този стои в лявото меню в раздел "Конкурси".

Автор: aemon   
Дата:   23-03-06 15:24

тва е то - сички жени сте еднакви... хау!

Дата:   23-03-06 15:26

вие си решавате, аз мисля, че конкурса вече може да се смята за приключен- няма шанс да се гласува толкова активно за новопостъпващи кадри.

Автор: Ficho   
Дата:   23-03-06 15:28

Ипаш прекрасни снимки .

Дата:   23-03-06 15:36

фичо, на мен не ми е до мойте снимки.

хубаво е да са интересни конкурсите до края, да има напрежение, да се надснимват хората..
за целта "рамките" на конкурсите трябва да са по постоянни.

това, че авторите нямат право да качват собствена редакция на анонимната си конкурсна снмка, както не е упоменато, може с едно бутонче от СаС да се оправи...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна