Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 препоръчайте ми моля ви марка апарат...
Автор: митя   
Дата:   29-07-04 18:06

Търся апаратче за нормални снимки. Цената не ме вълнува особено. Избрал съм си следните качества:
сензор - 1/1.8", памет - компактфлаш и да ползва АА батерии. Не повече от 2 мегапиксела(нямам нужда от по висока резолюция от 1600/1200), и най-важното да снима БЪРЗО! и качествено [smilie5]. Е те тва ми са изискванията. Моля ви не ми предлагайте старите си апарати. Предпочитам нещо ново с гаранция. Очаквам предложения и благодаря предварително на всички отзовали се. Ако забелязвате някаква грешка според вас в избора ми, моля обосновете се.

Публикацията е редактирана (29-07-04 18:17)

Отговори на това съобщение
 Re: препоръчайте ми моля ви марка апарат...
Автор: solo5   
Дата:   29-07-04 18:35

1/1,8" на 2mp [smilie5]

Автор: solo5   
Дата:   29-07-04 18:37

Вземай Canon A60 и не се замисляй
А за 1/1,8" забрави [smilie5]
За 2 мегапиксела няма да ти сложат такава матрица [beer] [shtrak] [beer]

Публикацията е редактирана (29-07-04 18:44)

Автор: pinko   
Дата:   29-07-04 18:39

Продавам Sony DSC-P51, на година и половина, със зарядно за две АА или ААА батерии Сони, 16 Мб мемори-стик

240 лева

Отговаря на останалите изиквания(без компакт-флаш), но матрицата е 1/2,7", ама не знам да има два Мп с 1/1,8"

Публикацията е редактирана (29-07-04 18:40)

Автор: unguzov   
Дата:   29-07-04 23:02

Аз имах същите изисквания, но за 4 MPx и си взех Canon A80 - CCD: 1/1.8, CF карти, AA батерии. Снима доста бързо (3 сек от включване до снимка, под 1 сек за AF). Когато се снима с него се хваща точно момента на натискане на копчето, а не 2 сек след това като на някои евтини SONY-та (можеи на други марки). Снимките на 4 MPx излизат невероятно на хартия (чак не повярвах като ги видях). Вече зачезва бавно от пазара, та знам ли [beer] Успех![smilie19]

Автор: boni   
Дата:   29-07-04 23:12

Aaaaa,ima ima ... Primerno Olympus 2100 e 2mp na 1/2" CCD i snima byrzo i ima stabilizator,samo deto go niama nov....

първа  назад  1     всички  напред  последна