Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon Powershot A520-HELP :) :)
Автор: Tudur_G   
Дата:   02-03-06 23:59

Zdravei te,
tarsia niakoi koito da ima sashtia aparat s podrobno rakovodstva na BG i da jivee v SF. triabva mi za da si go presnimam :)

Публикацията е редактирана (16-03-06 16:01)

Отговори на това съобщение
 Re: Kanon Powershot A520-HELP :)
Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   03-03-06 00:08

На български език търси книги за цифровата фотография, вкл. ония на Нешънъл джиографик по Славейков, може да ползваш и уеб-учебника тук.

За упътване на роден език, ползвай само АНГЛИЙСКОТО! :) Има го навсякъде, вкл. и в сайта на Canon на www.usa.canon.com

Аз имам Canon, друг модел, но няма значение. Добър е, действай!

Автор: exo99   
Дата:   03-03-06 01:57

Ако ти купят фотоапарата от България - ще ти го дадат с подробно ръководство за работа .
Аз имам същия апарат и съм много доволен от апарата и упътването!
Иначе чети литература по въпроса - има доста .
Даже имам една чисто нова ( неползувана) книга "Цифрова фотография в лесни стъпки ".
240 страници - има много илюстрации.
Коричната и цена е 6 лева!
Ако си от София мога да ти я продам за 5 лева, защото аз си купих една друга за 28 лева ![smile]

Публикацията е редактирана (03-03-06 01:59)

Дата:   03-03-06 12:14

parvo iskam da se izvinia, che sam napisal Canon s K :). Iavno vchera mnogo mi se e spalo. :) Problema e che shte mi go kupiat ot USA, a s tezi slojni termini na english niama da moga da se spravia.

StoyanBozhkov
uchebnika go namerih vchera i v momenta go cheta. vaprosa mi beshe da mi pomogne niakoi za konkretnia aparat da mu nameria upatvaneto na BG. Inache za English versiata sam ia nameril otdavna.

Re: Canon Powershot A520-HELP :)
Автор: StoyanBozhkov   
Дата:   03-03-06 19:01

Признавам, че не знам откъде може да се намери упътване на БГ.

Друго имах предвид обаче. Наскоро един приятел си купи Панасоник - аз бях с него по време на покупката. Имаше упътване на БГ, но много много съкратено и слабо - нищо общо с това, което беше на английски. Тук във форума има една-две теми за този модел FZ5 - собствениците, които са го купили от ТМ да ме поправят, ако греша.

Дата:   03-03-06 19:38

Както написах по-горе аз имам такъв апарат и доста подробно упътване на български !
Пиши ми на майла да видим ако си от София как да се срещнем и да ти го дам да си го снимаш!
Но това може да стане някъде през другата седмица

Автор: Стоев   
Дата:   03-03-06 21:51

exo99 написа:
Ако ти купят фотоапарата от България - ще ти го дадат с подробно ръководство за работа .
Abe tova ne e ba6 taka - ako si kupuwa6 ot "Computer2000" - moze i da nema hi4 nikakva knizka v kutijkata.....[smilie19]

€606 za foto6trak i gram knizka ne davat [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   03-03-06 22:29

До Стоев - Аз купих апарата от Германос и наистина ръководството е много подробно - има 161 страници стотици снимки и скици!
На последната страница е онапечатано:
2004 CANON INC.

Дата:   03-03-06 22:41

exo99,
ucelil si na prodava4 - az kupih Canon S1 IS ot Computer 2000 i ne mi dadoha ni6to, cenata s DDS €606 im e validna i sega (moze ve4e i knizki da davat de), da gi e** i u targovcite [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Aktualno [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]

http://www.computer2000.bg/html/canon_products.html

https://photo-forum.net/static/forum/2006-06/nxvq1334.JPG
http://img.photobucket.com/albums/v203/Stoevmobile/41a08888.jpg

Дата:   13-03-06 15:48

Стоев,
ne che iskam da se pravia na koi znae kolko razbirasht chovek, no mnogo iako si se precakal. Parvo za tezi pari mojesh da si vzemesh milion pati po dobar aparat v BG. A pak ako si go vzemesh ot USA shte e napravo profesionalen. Otnosno knijkata zabeliazah, che na niakoi aparati ot samata firma t.e. Canon ne im slagat knijki. Spored men tova e adski tapo, no iavno taka sa si reshili ot firmata.

exo99,
az ti pisah na mail, no shte ti napisha i tuk :) Az sam ot SF i jiveia v Ovcha Kupel 2. shte sam ti mnogo blagodaren ako imash vazmojnost da mi ia da dadesh za ne poveche ot 3 dena da si ia skaniram.

Дата:   13-03-06 22:51

Tudur_G написа:
Стоев,
не че искам да се правя на кой знае колко разбиращ човек, но много яко си се прецакал. Първо за тези пари можеш да си вземеш милион пъти по добър апарат в БГ. А пък ако си го вземеш от САЩ ще е направо професионален. Относно книжката забелязах, че на някои апарати от самата фирма т.е. Цанон не им слагат книжки. Според мен това е адски тъпо, но явно така са си решили от фирмата.
Тудор_Г, мерси за съчувстието и ще се радвам ако ми препоръчаш добър апарат от БГ за тези пари и за онова време (моят го купих някъде март-април 2004) - сега ги плюя заради книжката и отношението само, а не за фотощрака, който беше от първите официално внесени от тази серия в българско [beer]

Дата:   14-03-06 12:19

Stoev,
chesno da ti kaja, togava ne sam se interesuval ot aparati :) zapalih se edva predi 2 meseca i obikolih dostra magazincheta za da vidia kakvo e polojenieto :) kato vidiah kakvi sa cenite se hvanah za glava i reshih, che ot BG niama smisal da si vzimam aparat :)ako si go vzema ot USA shte mi izleze dvoino po-evtino. :)
eto kakvo namerih mislia, che razlikata e goliama v aparata i cenata.

Canon PowerShot S2 IS
Цена: 939.00 лв. с ДДС
В наличност: Да
Гаранция: 12 месеца
- 5.0 мегапиксела CCD матрица
- 12x оптичен зуум
- 4х цифров зуум
- оптичен стабилизатор на изображението
- запис на клип
- обектив 36 - 432 мм (35 мм екв.)
- чувствителност 50 - 400 ISO
- скорости на затвора 15 - 1/3200s