Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Напрежение на контактите на Minolta Auto Electroflash 360PX
Автор: labrax   
Дата:   14-03-06 19:36

Някой да знае какво е напрежението на контактите на Minolta Auto Electroflash 360PX? Линк към инфо?
Благодаря предварително.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Напрежение на контактите на Minolta Auto Electroflash 360PX
Автор: 8250   
Дата:   14-03-06 23:58

амии.....на единия контакт е 2,89 волта но само когато е на ТТЛ, а на другия непрекъснато се мени между нула цяло и нещо и две цяло и нещо - предполагам че е между нула и 2,89 но не може да опресни уреда.
поне на моята е така, не знам дали ще ти е от полза тази информация

Автор: Блясък   
Дата:   15-03-06 00:06

Съфорумци, кажете, ако някой знае каква светкавица да си взема за скромният ми Minolta Z3 ? Апарата поддържа TTL (3500ProgramFlash на Минолта) но не знам други модели биха ли се държали прилично. А от цената на 3500 получавам сърбежи, в горната част на краката, около джобовете. [smilie5] Търся нещо по-скромно като бюджет. Чух нещо за Мetz че имало съвместимост.... сори за отместването от темата, но май само тук се приказва за Минолтешки светкавици. Предварително благодаря, ако някой ми отговори нещо !

Автор: Блясък   
Дата:   15-03-06 00:07

Публикацията е редактирана (15-03-06 00:08)

Автор: PeterPAN   
Дата:   17-03-06 10:54

Ми от Ебаъ Минолта програм Маььум 2500Д $120 беше ако се не лъжа, Не си мисли че ще можеш да ползваш АФ асистент ламп само, иначе сички други функции и без бежична светкавица работят!

А разликата със външна светкавица е огромна, струва си инвестицията въобще не се колебай!

Автор: knutanozavar   
Дата:   17-03-06 11:02

Ами един Metz mecablitz 28 AF-3 е доста по евтин от 2500D на Minolta... и пак ще върши същата работа... [smilie24]
При Metz трябва да се внимава само, че не всеки модел се разбира добре с дигитални Minolta. Провери на сайта им.

първа  назад  1     всички  напред  последна