Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Критиката в сайта-проблемът конструктивност
Автор: zelda   
Дата:   02-03-06 19:16

Спомням си,че беше пускана тема за 'психарите' в сайта,но не мога да я открия,а тя си е все така актуална...
Имам един въпрос-предложение.Сигурно има аргументи против, за да не се въведе досега,но на мен не ми хрумват-поне не в момента.
Та,не може ли да се въведе изискване за минимум публикувани снимки и минимум рейтинг, за да имаш право да изказваш мнение и дори да гласуваш.
Също вариант за блокиране на критика от страна на автора.Но предвид българската аудитория,това евентуално да стане след сигнализиране чрез бутонче-както е сега за нецензурните коментари-иначе маса хора ще се измъкват и от аргументирана критика...
Иначе много добра идея за нововъведението с бутнчетата,само дето сигурно е доста трудоемко,имайки предвид, че бълващите бисери действат с "фанатична упоритост и отдаденост "...
Ами сигурно има и други с подобен тип идеи...[smile]

Публикацията е редактирана (02-03-06 19:24)
 Re: Критиката в сайта-проблемът конструктивност
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   02-03-06 19:22

Леле-мале,
зарязвам всичко и почвам да качвам снимки, и да си правя PR за рейтинг...иначе, не мога да говоря [smilie7] [smilie2]

Автор: nsirakov   
Дата:   02-03-06 19:33

МОби - аз вече почанах :)
Дата:   02-03-06 19:39

mobby,ne si edinstven -ima i drugi kato teb i ne gi razbiram kato vzemat da razdavat pravosudie-kade sa ti snimkite sled kato si u4astval v izlojbi na foruma [smile]
Дата:   02-03-06 19:40

zelda
ами изложбите стоят на сайта, и снимките ми от тези изложби стоят в тях.
в началото има линкове - добре е да се чете, преди да се пита [smilie3]

....
да бе, там са..проверих [smilie5] [smilie3]

Публикацията е редактирана (02-03-06 19:47)
Дата:   02-03-06 19:51

mobby:ti da ne se zasegna-az ne pitam,prosto kazvam.Saglasi se,4e ako komentira6 nqkogo i toj iska da ti vidi snimkite,mn po-lesno e da vleze v profila ti-kade 6te trygne da se rovi po izlojbi
Автор: chovecheto   
Дата:   02-03-06 19:52

zelda, ти просто не можеш да търпиш критика, веднъж писах под твоя или на приятеля ти снимка/или мъжа/-selvag мисля че беше, и ти така се засегна, и написа толкова анонимни постинги в защита на теорията си как немога да критикувам тази снимка....
Просто се примири, че има хора на които не им харесват твоите или на който и да е неща и го пишат! А това дали имат рейтинг, точки и т.н., няма никакво значение!
А на простаците просто не обръщай внимание, което явно за теб е трудно!

Автор: navy   
Дата:   02-03-06 19:53

Мдаааам...

Въпроса не е в моженето и разрешението, както и забраната, а в това дали тази група от напреднали знаещи и можещи ще имат мерака да пишат едно и също под всяка боза с цел критика...

В един момент писва [smilie7]
Дата:   02-03-06 19:58

choveche,ajde se vurni nazad i vij kakvo pisa ta 4ak poimenno posle ni se izvinava...:)Vij kakvo,ne mi se zanimava pak s prostotii,tova koeto predlagam e umestno,i drugi sa propi6tqli ot tupi komentari.Taka 4e pone za moment se abstrahiraj ot li4noto si otno6enie i pogledni na postavenata tema po-seriozno...
Автор: murnau   
Дата:   02-03-06 19:58

chovecheto[smilie24]
zelda, neshtata sa ti posredstveni i niamat nujda ot zadulbocheni analizi , za da bydat 'izoblicheni'

a inache ti pojelavam naistina da se nauchish ot komentari v saita, na men mi stiga da gledam

Публикацията е редактирана (02-03-06 19:59)
Автор: zoomaniak   
Дата:   02-03-06 20:03

Зелда - няма да те разберът. [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]
Дата:   02-03-06 20:03

Тази ЗЕЛКА ( не знам дали го чета правилно, щото е на маймуница[smilie18] ) сигурно говори за времето...

Да Зелке, вали [smilie7]
Дата:   02-03-06 20:04

kakto kazah,ne tuk e mqstoto da obsujdame na kakvo nivo sa ne6tata mi...a facta 4e devojkite sa ot rejting B-ami mnogo jalko 4e i vie ste 4ast ot oblika mu-dosta pristrastno otno6enie,no tova ve4e si e nedug na haractera...
Дата:   02-03-06 20:08

Дааам, ще продължава да вали!
Какво дрго питаш?
Дата:   02-03-06 20:10

Ми върнах се назад zelda, и не видях да съм ти се извинявала изобщо!Цитирам:"62-izviniavai iavno sum se oburkala, a vsahnost tvoiat chovek ima revnostni anonimni fenove, koito debnat dali niakoi niama da kaje neshto razlichno ot "varha e"......
Aide sus zdrave i na dvamata, a i na toia anonimnia:)"...
Думата "извинявай" тук е използвана иронично:)
Ако има нещо друго неясно от коментарите под снимките, питай ще ти обясняваме, явно е необходимо...)

Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   02-03-06 20:12

navy да не си станал метереолог нещо или се чувстваш като барометър нещо напоследък от ниското атмосферно налягане[smilie3]
Автор: zed   
Дата:   02-03-06 20:14

Abe Zelda, az sashto si spomnjam kak se razplaka sled kato pisah pod edna tvoia snimka otricatelen komentar!
TI SPOMNIASH LI SI!?!?!
Posle se skasa da mi pishesh pod snimkite ZAIADLIVI /ne konstruktivni/ komentari.

NE SLUCHAINO TEMATA ZA PSIHARITE IA PODHVASHTASH TI! NALI...[smilie23]

[smilie23] [smilie23]
Автор: zed   
Дата:   02-03-06 20:15

ZELDAAAAA ti si GOLEM SMEH!!![smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie11] [smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Дата:   02-03-06 20:17

ЕниБодиГърл, просто не чета шлюкавица, като и гледам маймуницата сигурно за времето говори [smilie18]
Дата:   02-03-06 20:17

[smilie2]
Дата:   02-03-06 20:19

Ще си коментирам когато искам и под която и да е снимка
- стига да го правя без цинизми и нарушения.
- ако искам ще го правя и анонимно (щом опцията на софта позволява, и автора също)

Друг е въпроса, че ми е писнало да го правя.
Друг е въпроса, че не навсякъде коментарите ми имат смисъл или положителен ефект.[smilie7]

Ако си наредя снимки в профила, това не ме прави нещо повече.(освен поле за избиване на комплекси от засегнати от коментарите ми)[smilie5]

Мога просто да сложа линк в профила си....а може и нищо да не сложа - се тая [smilie21]
Предпочитам линк да сложа в конкретен спор [smilie5]

Дата:   02-03-06 20:20

maj se 4uvstvate li4no zasegnati i sami zapo4nahte da se izdavate za anonimnite profili...No"Guzen negonen bqga"...
Автор: AnyBodyGirl   
Дата:   02-03-06 20:21

Navy,
това беше просто шегичка, нещо ми е много весело тая вечер[smilie18] та реших да сплета един приличен каламбур, надявам се успешен[smilie18]
Дата:   02-03-06 20:23

Казах ти да питаш ако нещо не разбираш от написаното[smilie19]. [smilie18]
Дата:   02-03-06 20:24

[smilie2]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена