Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конкурса снимка по песен
Автор: Alice   
Дата:   09-12-03 19:04

Много са слаби снимките в конкурса. Чудя се дали хората изцедиха всичко от себе си и от архивите си за предишните конкурси? Или летвата е висока? То не че аз съм качила нещо досега, но все не ми остава време да поснимам. А не ми се иска да нагаждам текстове към стари снимки. Личи си. По-добре е да си намисля някоя тема и да се опитам да я заснема. Вие как мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурса снимка по песен
Автор: emmmo   
Дата:   09-12-03 19:30

Конкурсът е много интересен, но и много труден. Все пак, до края остават още почти два месеца. А и накрая активността винаги се повишава. Мисля, че ще се съберат достатъчно хубави снимки.

Автор: J0R0   
Дата:   09-12-03 19:35

И аз не мисля, че са толкова слаби снимките в конкурса. Има някои много добри. За половин изложба има засега, надявам се до края на конкурса да се съберат и за цяла.
[smilie18]

Автор: boni   
Дата:   09-12-03 23:31

Аз бих искал да кажа,че този конкурс е много важен,за всеки,който има желание да докаже таланта си.Конкурса е труден и хубавите работи изпъкват и се оценяват по достойнство.
Освен че е труден обаче ,той е и много нестандартен.Такова нещо никой не е правил до сега.Изложбата ще бъде също уникална,ще бъде силно отразена медийно и си мисля че именно в този конкурс и изложба ще се види наистина кой има нестандартно мислене...
Иначе за сега аз съм оптимист.Има доста хубави снимки,остават още 2 месеца и съм сигурен ,че активността ще се вдигне през последния месец.

първа  назад  1     всички  напред  последна