Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с FZ30
Автор: ksuhorukov   
Дата:   11-02-06 12:18

Днес вече четвърди ден съм собственик на заветната паналайка, обаче...
вчера късно вечерта забелязах, че копчето, което отговаря за компенсацията на екпозицията, светкавицата и бракетинга не работи. Предните два дни съм щракал без никакви проблеми. Но в един момент точно и само това копче отказва. След рестарт на фотоапарата проблема не е на лице до извесно време. Т.е може би 5-6 щтракания и пак изчезва като функция. Снощи след доста проби фотоапарата си бачкаше много добре. Днес обаче...пак същия номер. Няма закономерност в проблема. Сигурното е че проблема не е в бутончето а нещо в софтуера. Поне така си мисля. Идеи? Евентуално качване на софта на ново?....

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с FZ30
Автор: apollo   
Дата:   11-02-06 12:32

Уффф, гадост:-( Досега не съм имал подобни проблеми с моя. Опитай да натиснеш копчето малко по силно... но явно има нещо!
Явно Бони ще ти каже по добре какво да направиш...

Публикацията е редактирана (11-02-06 12:33)

Дата:   11-02-06 12:36

Проблема със сигурност не е от копчето. Сила не върши работа. Когато реши да работи, работи изключително леко. Когато спре - спира категорично до ресет.

Автор: Pehata   
Дата:   11-02-06 12:50

Да не би да си на пълни автоматични настройки? Май тогава не действа като такова, ами слагa единствено функцията Backlight.

Дата:   11-02-06 13:01

Не, дори и тогава копчето изобщо не работи. Даже в менюто. Просто все едно няма такова копче. Backlight в този случай също не работи.

Автор: apollo   
Дата:   11-02-06 13:08

Ей вярно, още не си разучил апарата!!!
При А режим имаш само backlight а при М - auto bracket и flash/ без exposure/!
Дано да е от това:-)

Дата:   11-02-06 13:22

Аполо, копчето отказва, без значение каква функция трябва да изпълнява в дадения случай.

Автор: simbon4o   
Дата:   11-02-06 15:00

ми ако е от ТМ може да ти го сменят веднагически ако е вземан наскоро ;).

Дата:   12-02-06 12:13

Днес е пети ден. Вчера снимах, не се прояви проблема. Днес снимам, всичко е ОК. Засега няма да правя оплаквания, но ако ми се провалят снимки ще се оплаквам.

първа  назад  1     всички  напред  последна