Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Крадена снимка получи над 1000 точки ???
Автор: ahab   
Дата:   08-02-06 09:14

Не обичма да се заяждам, но това се набива в очи:

https://photo-forum.net/i/271370

Същия автор е качвал различни снимки които в момента е изтрил от профила си: момиче на плажа, момиче на скали до река и една особенно добра на момиче в пещера.
Естествено всички бяха голо тяло. Осветлението използвано за всички снимки е на много професионално ниво.

Ще си преровя архива за да ги покажа и тях.

С удоволствие ще се извиня на автора ако успее да ме убеди, че снимката е негова. Но засега за мен това остава кражба.

Отговори на това съобщение
 Re: Крадена снимка получи над 1000 точки ???
Автор: black_swans   
Дата:   08-02-06 09:21

има принципи в доказването, все пак

Автор: strong94   
Дата:   08-02-06 09:23

Незна и не защитавам никои но не е ли редно преди или поне в момента на обвинението да дадеш и доказателства за това, а не само едни голи предположения.

Автор: tofo   
Дата:   08-02-06 09:24

Забрави. Трябва да намериш откъде са гепени. Дотогава са си негови.

Автор: karlson   
Дата:   08-02-06 09:24

Хубаво е когато някой казва за снимка, че е крадена, да показва откъде е крадена. Иначе излиза, че всяка снимка която е над средното за форума ниво е крадена.

Автор: zoomaniak   
Дата:   08-02-06 09:32

важното е да се гласува за секо дупе [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-02-06 09:35

Много пъти е чопкан въпроса за съмнителните снимки. От една страна нямаш доказателства, че една снимка е гепена и не можеш да обвиняваш човека. От друга страна автора винаги може да дкаже, че снимката е негова. Ако не го направи- всеки си прави изводи за себе си.

Автор: tPeChAt   
Дата:   08-02-06 09:38

chalgarski forum kvo iskash [smilie18]

Автор: royal   
Дата:   08-02-06 09:41

zoo kvo ima6 naprotiv dupetata , az daje misleh da se otvori kategoriq golo dupe - inak gubq masa vreme da trsq v golo tqlo lubimite mi "snaks" za o4ite [smilie5]

a LedenotoJabe pozdravqqvam za hubavite fotki - ako sa negovi 6te go krystim - maistora ako sa kradeni 6te go pratim v Bylgarskiq 4erven kryst kato ekspert[smilie7]

Автор: zoomaniak   
Дата:   08-02-06 09:43

уважавам си само мойто дупе. против съм всички други...пошляпвам от време на време едно дупе ама още не съм го пуснал за гласуване НОО 1001 точки че збере със сигура и нема да е крадено - а убаво [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [thankyou] много дупена стана тая тема. има една игра дупеница [ezik] и гр. Дупница [beer]

Дата:   08-02-06 09:50

А има и връх Дупевица - на Люлин.

Автор: Yantar   
Дата:   08-02-06 10:08

Вчера и аз повдигнах този въпрос на Бони във форума, след което той ми изтри темата, значи е получил доказателства, че снимката не е крадена.
Доказателства са: Качествена част от снимката. Хванат от улицата не снима такива неща с апарат 2 мегапиксела, нали? Пък и автора мълчи като някои задни части показани от него.
Дупето е хубаво, светлината също, снимка трепач, но като се поставя въпроса от повече от един човек някой администратор да отговори, защото не се показват всеки ден такива снимки нали?

Автор: J0R0   
Дата:   08-02-06 10:12

Какво да ти отговорят администраторите?
Всеки е невинен до доказване на противното.
Никой не е длъжен да доказва че не е крадец.
Ако някой има информация за някоя снимка че е крадена, нека да я праща на админския мейл - крадената снимка си заминава от сайта заедно с всички останали снимки от профила на крадеца, а профилът се деактивира.
По предположения и догадки, профили не се деактивират и снимки не се трият.

Автор: djore   
Дата:   08-02-06 10:14

и ако излезе че са негови? не че ме бърка, ама за кво се мъчите...

Автор: mystic   
Дата:   08-02-06 10:35

Не ме интерисува дали е крадена или не,
(сама по себе си снимката е гола вода)
също и рейтинг "А", който е 1000 точки, обаче виж да има 65 точки в рейтинг "Б" е тва вече си е чист позор [smilie23]

Автор: ALBIREO   
Дата:   08-02-06 10:36

На това му викат реклама [smilie18]
Познайте коя снимка в профила ми е открадната [smilie18] [ezik]

Автор: n1x0n   
Дата:   08-02-06 10:56

Във форума има доста снимки, които са крадени и са с висок рейтинг, но никой не е попаднал на оригиналите им в нет-а и затова ще си стоят и ще се гласува за тях.

Факт е, че е грозно да се обвинява някой без доказателства и не бива това да се прави от администрацията на сайта.

Какво може да се направи тогава? Ами всеки който смята че някой кадър е краден, може най-учтиво да изкаже съмненията си под снимките на автора и да го помоли за доказателство.

IceFrog и за мен е крайно съмнителен като автор - и с кадрите си, и с поведението си.

Автор: Георги   
Дата:   08-02-06 11:00

мен пък фотката ме кефи :)

доста повече от много неща бая приличащи си като светлина и изпълнение в голо тяло.

Автор: boni   
Дата:   08-02-06 12:05

Янтар, аз нито съм ти трил нещо нито съм ти видял въпроса. Сайта си има администратори, не ми замесвай името ако не си наясно.
Мога да ви покажа поне 5 автори, които си крият умишлено данните, понеже са известни личности и показват хубави снимки, без да са ги крали.
Нямаме доказателства за този автор, нито го знаем кой е. Може снимките да са крадени може обаче и да не са.

Автор: papi   
Дата:   08-02-06 12:33

ахаб има едно правило
докажи че е крадена и тогава обвинявай от къде на къде ще твърдиш че е крадена снимка всяка която е минала 1000 точки
ела да видиш в моя профил снимките
всички до една са крадени
особено тази на гонзо на задна ножица-от къде на къде ще направя аз такава снимка...

[smilie23] [smilie23] [smilie23] много е грозно когато обвиняваш ,изкарваш човека без вина виновен(поне докажи че снимката е крадена)

Автор: asahi   
Дата:   08-02-06 12:40

Тази снимка може да направи всеки грамотен фотограф дори със Смяна 8. Какво и е съмнителното?

Това дупе не го познавам.

Автор: asahi   
Дата:   08-02-06 13:06

Ето една известна личност със снимки във сайта: Митко Калайджиев - Симеоновград

Автор: pmartinov   
Дата:   08-02-06 13:15

asahi

Много искам такъв телефон моля те помогни ми:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=4&i=15083&t=15083&phorum_uriauth=

Автор: Георги   
Дата:   08-02-06 13:16

[smilie8]

Автор: victor   
Дата:   08-02-06 13:20

Напълно съм съгласен с следните мнения
"Автор: tofo
Дата: 08-02-06 09:35

Много пъти е чопкан въпроса за съмнителните снимки. От една страна нямаш доказателства, че една снимка е гепена и не можеш да обвиняваш човека. От друга страна автора винаги може да дкаже, че снимката е негова. Ако не го направи- всеки си прави изводи за себе си."

"Автор: tofo
Дата: 08-02-06 09:24

Забрави. Трябва да намериш откъде са гепени. Дотогава са си негови. "

"Автор: strong94
Дата: 08-02-06 09:23

Незна и не защитавам никои но не е ли редно преди или поне в момента на обвинението да дадеш и доказателства за това, а не само едни голи предположения."

Според мен когато казваш че някоя снимка е крадена е добре да го докажеш като пока-
жеш мястото от което(според теб) е отрадната снимката. Говоря по принцип нямам никой предвид. Ако не можеш да докажеш че една снимка е открадната то тогава снимката не е
откдрадната защотото всеки е невинен до доказване на противното.
От друга страна добре е човек да казва когато
има(според него) открадната снимка но си мис-
ля че мястото не е в форума. По-добре би било
ако някой мисли че дадена снимка е открадната
да я прати на админа и ако той намери данни
затова че снимката е крадена ще наложи нужното наказание. И най-вече няма да се вдига излишен шум и да се получават клюкарски
работи понеже ако не може да докажеш нещо
то клевета или клюка или пък и двете.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна