Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съвет за скенер ....
Автор: todorov   
Дата:   02-02-06 16:42

Трябва ми за офиса скенер, естествено не много скъп /да кажем до 200-250 лв./ и нов разбира се.
Ще го ползвам за сканиране на документи предимно формат до А4. А ако има възможност и за прилично сканиране на негативи /казвам прилично, а не перфектно/ ще бъда още по-щастлив.
Загледах се в тази джаджа:
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09016059

но всъщност ми се иска компетентно мнение.
Благодаря предварително на всички отзовали се ...
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Съвет за скенер ....
Автор: asahi   
Дата:   02-02-06 16:52

Документния скенер трябва да е бърз и оборудван с типични за документите софтуерчета - за ОЦР, многостранични документи, автоматична корекция на фона и т.н. Добре е да има автоматично подаване и дуплекс.
Хубав документен скенер е DocuMate 250.

За сканиране на негативи трябва прецизност - висока оптична резолюция и най-важното: ДИНАМИКА. Примери има много.

Ей за това няма истина по средата.

Автор: Brummaker   
Дата:   02-02-06 16:55

с чиста съвест ще ти продам моя ASTRA UMAX 2100 U за 120лв ...така и така не го ползвам ... е , няма за филми /сигурно трябва приставка /, но пък на мен ще дадеш 100 и 20 ще си сложиш в джоба [smile]

Дата:   02-02-06 16:56

Бруме що да си слагам 20 в джоба бе ... аз работя за слава ... [smilie5]
Иначе мерси за предложението ...

Публикацията е редактирана (02-02-06 17:06)

Дата:   02-02-06 17:00

Асахи - сигурно е хубав този Ксерокс ама не ми се побира в бюджета ... мерси все пак...
Освен това интензивноста на ползване няма да е кой знае колко голяма ... така че [smilie8]

Дата:   02-02-06 17:10

Давам го за пример, щото е достоен представител в класа си.

В офисната работа 30% от времето се губи за борба с техниката - копиране, сканиране, принтиране, разнасяне на документи, завеждане, извеждане и други такива. Автоматизирането на документооборота и обработката спестяват време и позволяват служителите да се концентрират върху по-важни неща - които машините не го могат.
Ако секретарката стои и съзерцава как баавно се сканира документът лист по лист кога ще си заработи заплатата?

Дата:   02-02-06 17:15

ОК АСАХИ - прав си ...
но всичко зависи от самата организация в офиса и натовареноста, сиреч колко ще се ползва и т.н.Реално скенера ще се ползва за сканиране до макс. 20 документа на ден ... това каква натовареност е?
Затова ми се струва, че ще мога да се справя с нещо по-евтино макар и по-бавно...

Дата:   02-02-06 17:17

20 документа по 2 минути - сам си го сметни.
Ама ти си знаеш ...

Автор: karavelov   
Дата:   02-02-06 17:20

вземи си Epson 3200. Не е скъп и няма да съжаляваш

Автор: Brummaker   
Дата:   03-02-06 12:57

Тодоров,

като чета тук се убеждавам, че трябва да прибереш 20 кинта [smile] А славата ... нея я остави за рейтингите [smilie5]

Автор: tchani   
Дата:   04-02-06 00:41

Не 4е съм му адвокат на Тодоров, ама понеже и аз от скоро снимам с лентов[smilie25] ,,,, та:
Някой може ли да пусне една две мостри от т'ва дет' препоръчва??!!

[beer] [beer] [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна