Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 iskam suvet za lubitelska kamera
Автор: malika   
Дата:   30-01-06 10:30

suvsem nishto ne razbiram ot parametrite na kamerite optah se da procheta nesto po vuprosa ama vse edno e na kitaiski.Ocenqvam gi samo po vunshen vid,a trqbva da si kupq.POMOST

Отговори на това съобщение
 Re: iskam suvet za lubitelska kamera
Автор: ksuhorukov   
Дата:   30-01-06 10:54

JVC-D240

Предимства: Евтина, 24 месеца гаранция, без конкуренция в класа си.

Недостатъци: Скъпа допълнителна батерия.

За тези пари, толкова. Имам такава и съм изключително доволен. Повече от 3 месеца избирах и накрая се спрях на това.

Re: iskam suvet za lubitelska kamera
Автор: slavoart   
Дата:   30-01-06 10:56

zdravei!!! naso4i se kam sony,canon,panasonic. tezi marki sa se dokazali v lubiteslkiq klas a i ne samo v nego,moqt savet e da izbqgva6 jvc i samsung-ne sa lo6i kameri no davat defekti. v4era pisah v edna podobna tema 4e li4nata mi kamera e sony edna ot parvite mini dv kameri vneseni v bg i vse o6te e sa6tiq kala6nik:) bateriqta mi darji 2 4asa tolkova kolkoto i kogato q vzeh.nikoga ne mi e davala indikaciq za zamarsena glava dokato profesionalni kameri /JVC/s koito rabotq mi davat tova saob6tenie vsqka sedmica. v tehnomarket gledah sony za 700 i nqkolko leva:) 6te ti svar6i perfektna rabota za doma6no polzvane!!!!uspeh!!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна