Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За темите "Търся си апарат за *лв."
Автор: beyondwords   
Дата:   22-01-06 15:02

До админите да речем.
Много,ама много ви моля да ограничите спама а'ла "търся си апарат до еди колко лв.,препоръчайте ми".Излизат поне по 2 такива на ден.Да,ок,хората,които търсят подобно инфо,да полват търсачката поне.Писна ми!
Не отричам,че подобни теми биха били полезни за всички,които са пред пазаруване,ама....[smilie11]
[smilie9]
Толкоз.

За темите "Търся си апарат за *лв."

Публикацията е редактирана (22-01-06 15:38)

Отговори на това съобщение
 Re: ЕДНА ОГРОМНА МОЛБА
Автор: gorbi   
Дата:   22-01-06 15:04

абе въобще да няма теми предлагам..... Да си четеме старите с тгърсачката.... [smilie18] [smilie18]

Автор: Георги   
Дата:   22-01-06 15:07

а какви теми да има?

що тая снимка има по-малко точки от оная?

Дата:   22-01-06 15:08

Човек да хване да се образова,пък тогава да се купува техника!Литература колкото щеш(и в интернет),и http://www.geocities.com/markishki/dictionary/Dictionary.htm
А то най-лесно,дай да питам.Е мислете преди да питате!
Как ще купуваш апарат,без да знаеш какви са ти изискаванията,бе з да си наясно с каквото и да било?

Автор: Pehata   
Дата:   22-01-06 15:10

Ами ако на тия, дето си търсят апарати, им е писнало от теб? Ко праим тогава, изтриваме ти профила?

Публикацията е редактирана (22-01-06 15:11)

Дата:   22-01-06 15:14

И аз си търся апарат,ама не спамя.Постоянно се ровя в сайтове,търся си материали,говоря с познати.

Автор: azzymodo   
Дата:   22-01-06 15:19

abe tva e tapo be hora[smilie11]
beyondwords ka to ne ti haresvat teia temi: mi ne gi 4eti be! niakoj da te e karal da gi 4ete6- ne, togava ne gi 4eti! horata kato iskat da si pitat da si pitat. nali za tuj e forum da se obmenia info!!
are sas zdrave[beer]

Дата:   22-01-06 15:21

В началото четях.Вече не.
И не съм имала предвид да се трият темите,а да се ограничат.
[beer]

Автор: Mimic   
Дата:   22-01-06 15:23

Пич, най-добре се черпи инфо от хора дето са ги пипали тия работи. Понякога чистите технически характеристики не говорят достатъчно за качаството на апарата. Да не говорим пък, че всички ние сме го задавали този въпрос когато сме си купували първият апарат ... [smilie8]

Ти сам го каза - "говоря си с познати" ... ами някои хора нямат познати отбиращи от фото техника и задават въпросите си тук. Нали затова все пак е форума ... [smilie8]

Дата:   22-01-06 15:28

Mimic [smilie24]

Автор: gorbi   
Дата:   22-01-06 15:32

beyondwords : ти знаеш ли какво искаш или само спамиш форума с безмислени теми...... ту си съгласна ту си несъгласна...... [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Междудругото с каква камера снимаш и как си я избра, я разкажи малко, така и така сме се събрали.... [smilie5]

Автор: bokser   
Дата:   22-01-06 15:35

Едно мнение в повече никога не е излишно[smilie24] Като не ти харесва не чети. Темата затова си има заглавие. Виж тема като " ЕДНА ОГРОМНА МОЛБА " обърква повече отколкото "фотоапарат до 450лв"(и е 100 пъти по-малко фотогравска)[smilie5] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (22-01-06 15:35)

Автор: Mimic   

Аз съм убедителен ве Горби ... [smilie5]

[smilie18]

С какво снимам ли?С аналогов Канон,купуването на цифров предстои.В профила ми има снимки,правени със Скина,за какво си говорим ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна