Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Фотоапарат от "МЕТРО"
Автор: kita_vgg   
Дата:   14-01-06 12:11

Многохора не са доволни от техниката от "МЕТРО".Ако може някой да каже какъв е проблема и (става въпрос за фотоапарати,а не за ТВ или ДВД)защо да не се купува от там.

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарат от "МЕТРО"
Автор: ALBIREO   
Дата:   14-01-06 12:19

Щом много хора не са доволни, явно има защо.
Просто не купувай от там - има толкова много магазини. :)

Автор: MauMyHaTa   
Дата:   14-01-06 12:23

Нямам представа за какво става дума и каква е разликата от къде ще си купиш фотоапарат. На мен също споменах, че не било добре да се взима каквато и да е техника от МЕТРО. Можеби за мое най-голямо съжаление вече си купих на изплащане апарат "Практика" Лукс-медия 5008. единствено не съм доволен за сега от макро режима. Иначе имам напредък в разгадаване на опцийте(вече снимам Луната[smilie5] )

Автор: Mimic   
Дата:   14-01-06 12:31

Ако апаратът излезе читав няма никакви проблеми ... виж ако ти се наложи да си ползваш гаранцията не ми се мисли ... преди време ходихме да връщаме монитора на едно аверче, че ми обясняваха как ли не че го бил гледал накриво едва ли не и затова се счупил ... [smilie8]

Автор: TpEcHaT   
Дата:   14-01-06 12:41

vie ste eba ti indiancite [smilie21]

Автор: zed   
Дата:   14-01-06 13:42

Praktica- BIG ****!!!!!!!!!!!!
Ne go pisha prosto taka. Imam nabludenia varhu 10-15br.[smilie23]

Автор: lrn   
Дата:   14-01-06 14:14

И аз имам същите наблюдения относно гаранционното обслужване в МЕТРО, т.е. АБСОЛЮТНО НИКАКВО ОБСЛУЖВАНЕ!!! От много време от там купувам само неща, за които няма да ме е яд ако се скапят.А и доста мои познати са на същото мнение.

Автор: garry   
Дата:   14-01-06 15:16

tresnat [smilie19]

Автор: anastassiu   
Дата:   14-01-06 17:52

В никакъв случай не си купувай от МЕТРО. Там като дойде камион с фотоапарати и пращат един човек да подбере само счупените, а другите ги връщат на доставчика.

Баси тъпата тема [smilie23]

Автор: bateMitko   
Дата:   14-01-06 17:58

anastassiu ,[smilie24]

Автор: deepins   
Дата:   14-01-06 23:25

Metro aparati ??????????????????
Never again[ezik]

Автор: zlak   
Дата:   14-01-06 23:36

Аз също си изпатих.
Купих си Nikon , който се развали на 18-та поза от първия филм. Най-лошото беше , че това стана , когато ми трябваше неотложно в работата. От Метро ми казаха да търся сервизи . Следваха телефонни обаждания , пращане до София , чакане.....
Слава богу - след ремонта вече всичко е наред!

Дата:   14-01-06 23:40

Добреде,сигурно и от ТЕХНОМАРКЕТ има доста развалени.Ако искате да направим тема откъде колко има развалени.Тогава ще се разбере наистина дали има някакво невероятно съотношение на магазин/лоша стока! https://photo-forum.net/forum/list.php?f=1

Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-01-06 23:46

Ужасно тъпа тема - Метро е ширпотреба , но не произвежда апарати с марката "Аро" ...
Дефектни стоки може да ви се случат и от "Техномаркет" или "Технополис"...Никой не е застрахован от фабрични дефекти.
Не виждам проблем със закупуване на фотоапарати от там , защото сервизите на "Канон" , "Сони", "Пентакс" и останалите продавани марки са СЪЩИТЕ , както на тези от съшите марки продавани в "Техномаркет" или "Технополис"...

Дата:   14-01-06 23:50

И аз така мисля,и освен това съм си купувал апарат от там и не съм имал никакви проблеми. [smilie7] [smilie24]

Дата:   15-01-06 00:03

Мисля, че господата не разбраха за какво иде реч ... стоката може и да е еднаква навсякъде и наистина никой не е застрахован срещу фабрични дефекти. Това което се опитвахме да обясним е качеството на гаранционното им обслужване ... или по-точно, липсата на такова ... [smilie8]

Дата:   15-01-06 00:10

Mimic, човече , сервизите са едни и същи - "Метро" няма собствени такива... Та нали ако си купиш "Олимпус" в БГ , то официалният представител е "Амперел" и за "Метро" и за "Техномаркет"....

Автор: plamennk   
Дата:   15-01-06 00:28

ми преди коледа купихме от Метро за подарък на един колега едно оли С180, нямаше и на 3-4 ден, сигурно на третото му пускане и бутона се прееба (даже бях пуснал тема по въпроса тук) отидохме в сервиза дето го пишеше на гаранционата карта и го смениха веднага - целия апарат.

Дата:   15-01-06 00:32

Аз както казах съм се сблъсквал с гаранционното им обслужване на монитори и то беше под всякаква критика ... опитваха се всячески да преиначат нещата, за да анулират гаранцията ... и след като веднъж съм имал честта да се сблъскам с подобно безочие, не смятам че някога ще им бъда отново клиент ... [smilie8]

Дата:   15-01-06 00:37

Неможах само да разбера Мимик ти в Метро ли се сблъска с това обслужване или в сервиза на марката на монитора ти.

Автор: vvlestat   
Дата:   15-01-06 00:51

Ами аз си взех мойта Konica Minolta Z10 от МЕТРО и за около месец и нещо имам около 500 кадъра, пък нямам никакви проблеми с каквото и да било от апарата - и технически и качествено. Апарата си е супер. Някои казват, че в Метро не се отнасяли добре с техниката (т.е метали кашоните и не знам си к'во) и така да е, каква е разликата между момчетата които работят в складовете на Метро и тия които с в скалдовете на ТЕхнополис примерно - еми никва няма, навсякъде зимат по 300 - 400 лева и на никой не му пука дали ще се счупи нещо ако метне кашона, а не го остави. Вие го изкарахте, че там в Метро избират с кастинг най-наукия и недъгав персонал. А техниката за всички магазини си идва от едно и също място - т.е. вносителите представители

Дата:   15-01-06 03:12

Хора, темата е на път да се изроди и за това си купувайте следващите монитори и профи дигиталки от кварталните бакалии - така ще можете да си наблюдавате ремонта на дефектиралата ви техника на чаша ракия при комшията, собственик на бакалията [smilie5]

Re: Фотоапарат от
Автор: de5   
Дата:   15-01-06 09:18

Метро не уважава и заблуждава свойте клиенти:

1. Без ДДС те го въведоха (нося си калкулатор)
2. Многократно разменени етикети; на етикета цената е за една бройка а пакета е от три.
3. Продават развалени хранителни продукти.
3. Ходи сам в сервиза да се регистрираш, но това го разбираш след касата.
4. Продават се биташки стоки 1:1 с цени 1:3 (става въпрос за техниката, турски и китайски боклуци)
5. Няма достатъчно персонал, а наличния в повечето случай е технически неграмотен.
6. В младост и да има свободни каси няма касиерки, чакаш поне 30мин. като че ли ти дават социални помощи.
7. Вече има достатъчно подобни магазини и скоро няма да ги посетя.
8. Плащам включвам не работи 1.30мин отиват.
9. Комбиниран пасатор се чупи. След като отивам в "сервиза"- (стаичка 3х3 в блок дето са за метлите) в Надежда "Гаранцията е само за ел.двигателя незнаете ли че ножа се чупи и не се сменя" елате след седмица -залепиха го с канаколит.

Публикацията е редактирана (15-01-06 09:38)

Автор: marek   
Дата:   15-01-06 10:39

de5
1. Всичките им цени в магазина са дадени както без ДДС, така и с ДДС.
2. Явно изобщо не ги гледаш, цената е дадена на единична бройка и на метро единица, без и с ДДС.
3. Въпреки че пазарувам предимно хранителни продукти от там, не ми се е случвало да купя нещо развалено, или с изтекъл срок на годнот.
4. Да, продават се стоки с ниско качество, на световно неизвестни марки тип ELITE, NEO и други такива, както в Техномаркет и Технополис и другите магазини. Никой не те кара да ги купуваш.
5. Съгласен съм.
6. Съгласен съм.
7. Да, има, но срвани цените в другите магазини.
8. ???
9. Условия на гаранцията се чете, не ти харесва, връщаш стоката още в магазина.
А темата беше за фотоапарати от метро, а не за пасатор куча марка.

Автор: ts_lukanov   
Дата:   15-01-06 18:02

Съгласен съм, че е доста рисковано да се купува техника от МЕТРО. Наскоро си купих КМ Z10 от там и вече се показаха два дефекта, а още не е минал месец от както съм го взел...[smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] [smilie9] В понеделник ще го нося на ремонт....отново [smilie2] [smilie2] [smilie2]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна