Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ЧЕТВЪРТЪК "МАГЕРНИЦАТА" - СПОДЕЛЕНИ МИСЛИ
Автор: ancho   
Дата:   13-01-06 09:30

Уважаеми приятели,

Вчера част от софийското фотофорумско воинство се събра на ново място - "Манастирската магерница". Бих желал да споделя моите мисли по този поводи не е лошо и други да го направят, за да се знае какво правил следващия четвъртък.

Моето лично мнение е, че това заведение не е особено подходящо за нашите редовни срещи. Ето и защо мисля така:
1. Тясно - тези които успяхме все пак да си намерим места там бяхме сериозно пространствено притеснени и совалките от типа Junior за междуличностни контакти бяха сериозно ограничен. А не чалко количество хора така и не успяха да влязат и ... отидоха "При Кмета".
2. Скъпо - не са ми известни финансовите възможности на колегите, но за мен заведение, в което наливната бира струва 2,60 лв., най - евтината салата е 4,50 лв. и най-скромните хапвания са от 6 - 7 лева нагоре не подходящо за ежеседмични дружески срещи
3. Задушно - аз съм толерантен непушач, но в това ниско помещение, в което бяхме и в съчетание с условията по т.1 съвсем скоро трудно се дишаше. Не дай си боже някой да има астма или подобен проблем.
4. Имам и някои други забележки но те може би са твърде субективни и затова за сега ще ги премълча, за да не се каже, че оказвам давление.[beer] [beer] [beer]
 Re: ЧЕТВЪРТЪК "МАГЕРНИЦАТА" - СПОДЕЛЕНИ МИСЛИ
Автор: boni   
Дата:   13-01-06 09:32

Ако забеляза има тема по тоя повод за търсене на друго заведение, нужно ли е да пускаш още една?
Премести целия постинг в другата тема и нека там да върви дискусията.
Автор: doktora   
Дата:   13-01-06 09:33

Съгласен!Цяла нощ смърдях на фасове.Сега мисля за едно заведение и като говоря с тях,ще пиша дали става.То е отстрани на Съдебната палата.
Автор: doktora   
Дата:   13-01-06 09:36

Бони[smilie24]
Автор: ancho   
Дата:   13-01-06 09:44

Бони,

Сори ама наистина не съм забелязал.
Ей сега ще я потърся и ще преместя постинга.
Автор: boni   
Дата:   13-01-06 09:50

Ок, дискусията е в другата тема, тая я затварям, да не се разводнява.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена