Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Какво се прави когато ...
Автор: elrisha   
Дата:   22-01-06 21:14

...някой вземе ваша снимка и я оклепа да безобразие,след което я представя като своя?[cool]
Ще ми е интересно да чуя мнението ви...
 Re: Какво се прави когато ...
Автор: asahi   
Дата:   22-01-06 21:17

В общия случай: Бой по каската докато омекне!
Ако е редакция към снимка от профила ти - нищо не правиш. Такива са условията, с които вече си се съгласила.
Ако е публикувана някъде го гониш по трудния начин - със стадо адвокати.

Дай пример, все пак.
Автор: nikolayradev   
Дата:   22-01-06 21:18

ами кефиш се максимално...щото нали от добрите се краде...еееех кога ли имен ша ма окрадат

абе я си кажи дали ти не се крадеш сама..та да вдигаш пушилка[smilie5]
ша зема и аз да го направя[smilie5] [smilie24] [beer]
Автор: tinman   
Дата:   22-01-06 21:19

Имам чувството, че се възприемаш прекалено сериозно като творец! Започваш да се влюбваш в собствените си творения. Отпусни се, погледни на себе си с известна насмешка! Мисля че ти е необходимо и то спешно.
Автор: pinko   
Дата:   22-01-06 21:21

[smilie7]

Кво било?
Автор: admin   
Дата:   22-01-06 21:26

Ако е пуснал снимката в профила си като авторска и
ако не е анонимен участник и има явен мейл и снимка в личния профил и без предишни провинения му се прави предупреждение и му се деактивира профила за 24ч.
Ако е анонимен, регистриран без реални данни и само с ник се деактивира без обяснения.
Изненада ни явно неадекватната постъпка на newdiletan, за съжаление я приемаме като явна подигравка с правилата на сайта.Профилът и е временно деактивиран.
Дата:   22-01-06 21:29

Имам чувството, че се възприемаш прекалено сериозно като творец! Започваш да се влюбваш в собствените си творения. Отпусни се, погледни на себе си с известна насмешка! Мисля че ти е необходимо и то спешно.
---------------------------------------
Ти сериозно ли го мислиш това,което написа,или просто си чешаш езика?!

Вече няма как да направя показно,тъй като юзера е деативиран за известно време и снимката изтрита.

Но може да поговорим принципно- как ще се чувствате когато някой малоумник просто хей-така си реши и ви вземе снимка,чиито права имате и за която модела се е разписал и всичко както си трябва...и този малоумник реши да се прояви като голям "творец",мажейки по ВАШАТА снимка,след което с цялата си наглост я представя за своя?
Сложен ли е въпроса?

Преди време имаше тема за това как някой художник беше прерисувал снимка на Борисов...за мен случая е същия...
Незнам вие как го наричате,но моето мнение е,че това си е чиста КРАЖБА!
Дата:   22-01-06 21:35

Недопустимо е да се краде чужда снимка и да се показва в профила като собствена. В правилата на сайта пише ясно, че това е сайт за авторска фотография. Обикновено деактивираме регистрацията на такива потребители окончателно и изтриваме целия профил. В този случай направихме компромис и последно предупреждение.
Дата:   22-01-06 21:36

да. и в цивилизованите страни би се стигнало до съд.....
Дата:   22-01-06 21:39

е тук й се прави 24часова почивка, после ще дойде и ще почне да се прави на онеправдана...е,бе,по-добре да не казвам какво мисля в момента,че много хора ще се засегнат....типично е за нас,БЪЛГАРИТЕ![smilie9]
Автор: tinman   
Дата:   22-01-06 21:43

И какво толкова е станало? Някой е бил озарен от щастливо хрумване и използвал за основа ТВОЯТА "гениална" снимка. Ами радвай се, така придобиваш значимост.

Трябваше ли Леонардо, чиято Джоконда е прерисувана от десетки поколения художници да протестира по същата твоя собственическа логика? Или ще забраниш и на Дали да прерисува произведенията на други художници преди него, които счита за свои предтечи?

Едно мое скромно заключение: Когато някой започне да използва притежателни местоимения за някакво форма на изкуство, тя губи своята артистична стойност.
Дата:   22-01-06 21:44

бай дъ уей....за кравата ли става въпрос..
интересно ми е щото за подписване нещо спомена..а досега за пишеща крава не съм чувал......или поне такава дето може да се подписва....
Дата:   22-01-06 21:44

tinman - сайтът е за авторска фотография
Автор: gorbi   
Дата:   22-01-06 21:46

tinman: малко поомеша епохите и изразните средства.... [smilie3]
Автор: esc   
Дата:   22-01-06 21:48

Бе що се товариш? Я им е.и ма...та и [beer] ...
Автор: koceto   
Дата:   22-01-06 21:48

де е таз снимка бе, дайте да видм поне за костава дума.

де е таз крава?
Автор: pinko   
Дата:   22-01-06 21:49

Кравата гола ли е, по цици?
Дата:   22-01-06 21:50

Не става дума за крава, а за актова снимка, обработена и качена от newdiletant като нейна и дори пусната в избрано за гласуване.
Такива неща са недопустими и ни шокира, че това се прави от порядъчен автор в сайта.

Кравата я бяха откраднали малко по-рано днес. Става дума за друга снимка.

Пинко,защо винаги трябва да се покажеш колко си тъп?![smilie11]
Автор: asahi   

ъхъ, по цици.

Публикацията е редактирана (22-01-06 21:51)
Автор: darksorrow   
Дата:   22-01-06 21:51

елрисха, ай да не даваме събирателни определния за "нас, БЪЛГАРИТЕ", щото неадекватно е малко слаба дума, а ако използвам каквато трябва, ще кажеш, че се заяждам.
Автор: darksorrow   
Дата:   22-01-06 21:53

и още нещо - само ние "БЪЛГАРИТЕ" ли крадем...
че нещо оня ден имаше тема за откраднати стотици снимки от този форум на един друг РУСКИ сайт....
Автор: esc   
Дата:   22-01-06 21:54

малиииии......[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [ezik] [ezik]
Дата:   22-01-06 21:55

darksorrow , не,не крадем само ние, но САМО НИЕ оставяме крадците безнаказано да си живуркат!
Искаш да се караме ли?
Хайде да е друг път,че днес ще бъда прекалено зла![smilie9]
Автор: koceto   
Дата:   22-01-06 21:55

ъъъ нямало крава [ezik]
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена