Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Игнориране на потребители за коментари под ваши снимки
Автор: admin   
Дата:   09-01-06 01:17

Можете да заявите с имейл до администратора да бъде забранено на определен потребител да коментира ваши снимки.
Търсете тази услуга само ако е наложително и имайте предвид, че мярката ще бъде приложена само ако администраторът прецени, че така ще се избегнат излишни конфликти за в бъдеще. Понякога е по-добре да ви разтървем навреме преди да сте започнали да се ненавиждате.
 Re: Игнориране на потребители за коментари под ваши снимки
Автор: Стоев   
Дата:   09-01-06 07:28

готино ще стане ако Админ обяви кой кого е забранил ... [smilie5]

[beer]

Автор: asahi   
Дата:   09-01-06 09:08

За Стоев го неща!
Автор: nikolayradev   
Дата:   09-01-06 09:49

направихте бутонче "елриша"
направете сега и бутонче "радев"-виж коментарите на автора[smilie7]
Автор: PLAGIATO   
Дата:   09-01-06 09:52

баси откак стана тва първото бутон нямам един коментар[ezik] [smilie18]
Дата:   09-01-06 09:54

Неоснователно и тенденциозно изказване nikolayradev.
Благодарение на бутона бяха деактивирани много потребители - фантоми, които пишеха цинични коментари под снимките на добри и уважавани автори.
Моля сдържайте омразата си един към друг.
Сайтът не е място където да я изливате.

Публикацията е редактирана (09-01-06 09:57)
Автор: cmac   
Дата:   09-01-06 09:59

:-) Цинични чак не. Но обидни определено. Както и да е. Аз за форума искам да има филтър ако може - да не ми показва изказванията на.... и списък с имена! Че от време на време дадени групички всяко изказване го превръщат в плезене, надуване и сравняване на кой кого с по-голям... обектив (апарат) ще събори.

Всъшност другото сериозно предложение беше за това да се разбие форума на теми - както го правят навсякъде. И ако в подтемите изкуството на фотографията някой се изцепи: "Ей това с твоя (следва марка) и (следва обектив) ама да се скъсаш не мойш го направи!" Направо да се трие потребитела! Да си има раздел Фототехника - там да има под разедел "Да си премерим... обективите" - да се дърлят. Щото и в новините пак е тъпо да се разювиват подобни теми!
Дата:   09-01-06 10:01

Адски много цинични. Неудобно ми е да цитирам.
Дата:   09-01-06 10:03

Поне 30 добри автори сигнализираха за такива коментари, повечето от които съдържащи груби псувни, закани по адрес на модела, директни обиди към автора и т.н.
Дата:   09-01-06 10:13

Току що изтрих коментар на известен форумец под снимка на fine .Коментарът гласеше "6e si prasna edna".
Не смятам че това е нормално.
Автор: pmartinov   
Дата:   09-01-06 10:14

Още една стъпка в правилната посока !

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

[shtrak]

Автор: Тани   
Дата:   09-01-06 10:19

А няма ли да е по-добре да се направят повечето опции автоматични?Без намесата на администратор!Автоматичните винаги работят по един и същ начин, а админа не винаги има време да прочете всичко и определено опциите остават валидни само за "добрите автори" !Другата категория "ревливи госпожици" определино остава без внимание, защото "няма време" за нея!

Аз съм ЗА автоматични услуги в сайта без намесата на АДМИНИСТРАТОР
Дата:   09-01-06 10:24

За всички има време.Всяка заявка е прегледана, включително и грешките.Дори е отделено време да се отговори на хората, които допускат грешки. Дай пример за кого не е имало време преди да говориш наизуст ако обичаш!
Няма да има автоматични подобни опции.
Автор: Mimic   
Дата:   09-01-06 10:26

Аз направо мога да се обзаложа кой е бил тоя с праскането ... [smilie5]
Автор: Тани   
Дата:   09-01-06 10:32

Ами не знам кой се крие зад този ник! Ако е истинския автор на тази тема (онзи от 09-01-06 01:17) знае много добре за какво говоря , ако не е същия мога да пратя мейл , за да не тръгне тази тема в неправилна(според моите представи) посока! А пресни примери има много!
Дата:   09-01-06 10:34

Говорим за коментари под снимки, за които авторът е подал сигнал. Няма пропуснати основателни сигнали. Това е.
Ако Тани има такъв случай нека изпрати имейл на администратора.
Темата се затваря, няма нужда от излишни дискусии разправии по нея . Бяхте уведомени, ще го добавим в правила.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена