Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Secure Digital vs. Multi media
Автор: uglyipl   
Дата:   01-12-03 19:52

Или някой би ли ми казал има ли изобщо значение , коя от двете ?
Ако има разлика , каква е все пак?
Благодаря Ви![beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Secure Digital vs. Multi media
Автор: boni   
Дата:   02-12-03 01:47

Има разлика.MMC са по-бавни и нямат защита.По принцип са съвместими със SD,но не винаги.Някои апарати,правят проблеми с тях.
Предимството им е че са по-евтини.

Автор: uglyipl   
Дата:   02-12-03 09:48

Благодаря за пояснението, чудих се има ли смисъл да давам 10$ повече за SD карта, но вече нямам съмнения какво да купя.
[beer]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   02-12-03 10:55

Ползвам и двата типа. Доставчикът ме убеди, че разликата е само в палчето "антиглупак". Скоростта им при запис и трансфер им е еднаква. Нефирмена MMC ми е горяла, в гаранция. Сега продават такива с "вечна гаранция". Сега една SD с такава гаранция ми правеше проблеми - записва при снимане много бавно, и не в пълния и капацитет (64 Mb). Обратно (PC - card) беше невъзможно. Преформатирах я в апарата, и се оправи, но пак записва по-бавно от другите ми карти (независимо дали са MMC или SD). Ако купувам за в бъдеще такива карти, бих гледал само фирмата, цената, и да не са с големи обеми на парче. Картата ми, която си е на Leica (64 мб) и се продава с апарата, e претърпяла най-много трансфер, и винаги е била перфектна.

първа  назад  1     всички  напред  последна