Автор: Rebellious
Дата: 31-12-05 16:17
Ecobo,не ти отива нито на годините,нито на претенциите,нито на призванието да се държиш с когото и да било по подобен начин !
Квалификациите са слабост,приятелю ! Сам себе си обиждаш и лустросваш с тях. "Отворко" ,"разбирач" или "чукча" -по държанието и по отношението ще ги познае всеки ,независимо от високото им самомнение или себеусещане-самоилюзия за Вътрешно призвание ! Няма да ти влеза в грубиянщините и грозния тон ,колкото и да ти се иска,сам прецени защо ! Опитах се да говоря приятелски, цивилизовано,ама май съм сбъркал в преценката! Приеми моите извинения ,за което!
P.S. Не може, който и да било профи в една област, да си позволи подобни изцепки ,касаещи същата тази област ! Подобни мнения,че просто мразиш еди -кво си ,са просто смешни и определено излагат не само съответния профи,но и целия ФФ облик! Особено от устата-пръстите на дизайнер,а не например на някакъв неуравновесен пубер !
Дано проумееш ,че грешиш ! Това,че някои приятелчета със слънчогледоподобни гръбначета ще заблеят покрай теб,това не те прави нито по-прав ,ни по-крив! Сам прецени и Весела Нова Година !
Повече няма да напиша нищо в тази тема ,мисля,че бях докрай директен,без да импонирам на грубостта с грубост ...![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
|
|