Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Е сега вече незнам..FZ5 или C770
Автор: wish_mastera   
Дата:   30-12-05 21:40

Здравейте. Реших да пусна нова тема защото този път консултантът в техномаркет ме разколеба. Предложи ми някакъв модел на olympus C770 с 10х оптичен. Каза че според него е по добър от панасоника. Значи онзи канон го отписах отдавна. Предложи и някакво Fuji за 600лв с 10х оптичен. Не запомних модела.Много ме разубеди. Каза че и трите са хубави но олимпуса бил с наи реални цветове. Пробвахме да снимаме в магазина с максималния зум. Определено нямаше много голяма разлика между стабилизираният панасоник FZ5 и този олипмус. На всичкото отгоре изкарва по бялото доста по добре, а панасоника го прави жълтеникаво. Моля кажете вашето мнение защото колкото и да съм си харесал панасоника заради външния вид, стабилизатора и марковата оптика виждам че този грозният за мен олимпус има по добро макро на което държа и наистина по добри цветове.Защо са избрали панасоника за фотоапарат на 2005? Опитвам се да обедя майка ми че явно има защо, но сам немога да се убедя като вийдам резултата в сравнението с олимпуса. Промоцията на панасоника е до утре. Върнах се в нас да събера малко повече информация от интернет и отново от този форум. Така че ако смятам да вземам панасоника трябва да е утре за да съм на кирия 80лв. Мерси предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Е сега вече незнам..FZ5 или C770
Автор: ecobo   
Дата:   30-12-05 21:45

Мразя Олимпус.[smilie9]
Досега не съм виждал читав кадър от тази марка...[smilie6]

Публикацията е редактирана (01-01-06 11:03)

Автор: Crossblade   
Дата:   30-12-05 22:25

FZ5

Автор: next_time   
Дата:   30-12-05 22:35

Каквото и да попиташ отговора ще е ДСЛР.
А следващия
Не го слушаи за тези пари вземи лентов.
А после
бля бля бля
Следва
бляяя ляяяя траллала
Каквото и да вземеш все е тая след година ще го смениш.И какво споменаваш стабилизацията и оптиката помежду другото то това е основното.
И понеже споменаваш нещо за мама си вадя заключение че си малък.Приеми един съвет.Никога не слушаи продавачи.Те ако разбираха нямаше да са продавачи.Това не е мое мнение а на Кийосаки.Аз само многократно съм се убеждавал че е прав.

Дата:   30-12-05 22:49

Муаххахаях сега прочетах темата хахха [smilie19]

Взимай FZ5. Нямало разлика на максималния зум [smilie19] на 1/500 ли снимахте там ?! [smilie18]

И защо всички решават, че са най-важни и единствени .... тука има хиляди теми за FZ5 и това "колко е велик" [smilie5] [smilie18]

Автор: Rebellious   
Дата:   30-12-05 23:49

ecobo написа : "Мразя Олимпус.
Досега не съм виждал читав кадър от тази марка... "

Браво на теб ! Ами тогава не си виждал достатъчно ! И си мрази тихо ,не е нужно да предизвикваш размишления на тема моментния ти ,предновогодишен алкохолен титър ! Рано е още,бре ! [ezik]

Дата:   31-12-05 00:06

Rebellious написа:

> ecobo написа : "Мразя Олимпус.
> Досега не съм виждал читав кадър от тази марка... "
>
>
> Браво на теб ! Ами тогава не си виждал достатъчно ! И си
> мрази тихо ,не е нужно да предизвикваш размишления на тема
> моментния ти ,предновогодишен алкохолен титър ! Рано е още,бре
> ! [ezik]
>

Алоуууу! Аман бе! Аз изказвам мнение, ти ми се отваряш без изобщо никаква аргументация. Аман от разбирачи!
Пък че съм виждал повече от тебе, може да си абсолютно сигурен![ezik] [ezik] [ezik]
Тая марка не я мразя случайно - имам си причини и те съвсем не са безпочвени. Обърни обаче внимание че нищо не казвам за филмовите олита - те са си ОК, макар че и филмов не бих си взел. Дигиталките им обаче смърдят отвсякъде - шум като за световно, аберациите толкова силни, че кадрите розовеят, пък за скорост изобщо да не говорим - един джипег да ти запишат и брадясваш...[shtrak]
И ще те помоля, като си толкова виждал и толкова харесваш олимпусите, да ми пратиш един добър необработен кадър от Оли, та да се взема и аз да си променя мнението за тази марка [beer] [beer] [beer]

Автор: Тани   
Дата:   31-12-05 00:15

И аз обичам Киосаки!Велик е!

Автор: streetwear   
Дата:   31-12-05 00:20

c770 e sprqn ot upotreba i sled vreme shte ti e trudno ako ne dai boje stane povreda inache izcqlo podkrepqm Olympus az lichno snimam sas Olympus C7070 i sam dovolen po tochno nqma greshka :)

Автор: streetwear   
Дата:   31-12-05 00:22

iskam da kaja sprqn ot proizvodstvo ;)

Дата:   31-12-05 00:35

ecobo написа :

" Алоуууу! Аман бе! Аз изказвам мнение, ти ми се отваряш без изобщо никаква аргументация. Аман от разбирачи!
Пък че съм виждал повече от тебе, може да си абсолютно сигурен!
Тая марка не я мразя случайно - имам си причини и те съвсем не са безпочвени. Обърни обаче внимание че нищо не казвам за филмовите олита - те са си ОК, макар че и филмов не бих си взел. Дигиталките им обаче смърдят отвсякъде - шум като за световно, аберациите толкова силни, че кадрите розовеят, пък за скорост изобщо да не говорим - един джипег да ти запишат и брадясваш... "

А къде e твоята аргументация ,ecobo ? И "аман" взел да предъвква ! [ezik]

Опс, да не забравя - никога не обобщавай и не прави прибързани изводи за хора,разбирачи или балъци,но все пак такива, дето даже и идея си нямаш що са ,нито пък познаваш ! Жив и здрав и нищо лично ,просто леко се дразня, когато някой се изцепи малко в повечко ! Но го отдавам на предпредпразничната нощ ![smilie25] [beer] [beer] [beer]

Дата:   31-12-05 01:04

Че той каква аргументация бе [smilie18]
ecobo не е писал "олимпус са скапани" ами, че ги мрази [smilie10] да си изреди чувствата на хартия (екран) ли за аргументация [smilie5] [smilie18]

Дата:   31-12-05 12:11

Ми аз съм ти го написал бе, чукча. Или и да четеш не можеш...[smilie25] Копи-пейст-вам го по-долу, помоли някой да ти го прочете:
"шум като за световно, аберациите толкова силни, че кадрите розовеят, пък за скорост изобщо да не говорим - един джипег да ти запишат и брадясваш.."

Тука трябва да кажа, че последните тела е300 и е500 не са лоши, даже ги харесвам. Думите ми бяха за сапунерите им. Особено за така наречените "ултра зум" сапунки - мама мия...[smilie10] [smilie10] [smilie10]

А Панасоник верно е фирма с традиции в производството на телевизори и касетофони, ама с фотоапаратите от FZ серията удариха в земята и Олимпус, и много други типични "фото" компании.

Ааа, щях да забравя - Олимпус правят хубави бинокли. [ezik]

Автор: slabak   
Дата:   31-12-05 14:24

ако те интересуват снимки от c770 виж ми профила, всички са правени с него. ако искаш други пиши ми на icq да ти пратя

Автор: yan   
Дата:   31-12-05 15:38

"консултант" [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   31-12-05 16:17

Ecobo,не ти отива нито на годините,нито на претенциите,нито на призванието да се държиш с когото и да било по подобен начин !
Квалификациите са слабост,приятелю ! Сам себе си обиждаш и лустросваш с тях. "Отворко" ,"разбирач" или "чукча" -по държанието и по отношението ще ги познае всеки ,независимо от високото им самомнение или себеусещане-самоилюзия за Вътрешно призвание ! Няма да ти влеза в грубиянщините и грозния тон ,колкото и да ти се иска,сам прецени защо ! Опитах се да говоря приятелски, цивилизовано,ама май съм сбъркал в преценката! Приеми моите извинения ,за което!

P.S. Не може, който и да било профи в една област, да си позволи подобни изцепки ,касаещи същата тази област ! Подобни мнения,че просто мразиш еди -кво си ,са просто смешни и определено излагат не само съответния профи,но и целия ФФ облик! Особено от устата-пръстите на дизайнер,а не например на някакъв неуравновесен пубер !
Дано проумееш ,че грешиш ! Това,че някои приятелчета със слънчогледоподобни гръбначета ще заблеят покрай теб,това не те прави нито по-прав ,ни по-крив! Сам прецени и Весела Нова Година !
Повече няма да напиша нищо в тази тема ,мисля,че бях докрай директен,без да импонирам на грубостта с грубост ...[beer]

Дата:   31-12-05 17:01

Егати приятелския и цивилизован тон:
Цитат:
" Браво на теб ! Ами тогава не си виждал достатъчно ! И си мрази тихо ,не е нужно да предизвикваш размишления на тема моментния ти ,предновогодишен алкохолен титър ! Рано е още,бре!"

Досега не бях писал такива прилагателни във форума, защото както сам казваш, най-малко не ми отива. Ама като ме изкарваш пияница и празнодумец, не би трябвало да очакваш друго.
За мен Олимпус НЕ СТАВА!!! Панасоника е МНОГО по-добър. Нещо лошо ли казвам??? Ако с това те обиждам, моля да приемеш извиненията ми!

Весела и ползотворна Нова година!!! [beer] [beer] [beer]

Автор: ilieff   
Дата:   31-12-05 19:52

Още ли се чудиш между FZ5 и всичко останало? Взимай Панасоника и стига си се тормозил. Аз направих точно така и не съжалявам. За тези пари мисля, че Панасоника е най-доброто което можешда вземеш в ТОЗИ клас. [smile]

А тези от Техномаркет не ги слушай, нишо не разбират [smilie19]

Автор: simbon4o   
Дата:   31-12-05 23:07

FZ5 - имах преди FZ30-ката едно 765 олипусче което е същото като 770 и беше яко ама стабилизацията ми липсваше и снимките са по-шумни с по-силно шумоподтискане, по-бавен е и 770 има по-лош живот на батерията от 765 даже. Ако искаш гнездо за светкавица - FZ20. Панасониците са по-бързи от олито. За цветовете, менютата и меренето на цветовете, макрото, бокето, олито ми липсва :). Бокето на FZ30 не е лошо, но олито беше с по-мазано ;). Цветовете на олито са яки наистина, но фотошоп ;). Абе - FZ5/FZ20 избери си :)

Автор: simbon4o   
Дата:   31-12-05 23:19

виж ми старите снимки са с олито :) готино, но не чак толкос :). Паната бие по датейли!

Автор: peposhi   
Дата:   01-01-06 03:50

FZ5[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: CYPER   
Дата:   01-01-06 04:15

Познайте кой апарат ше кажа [smilie19]

Автор: Георги   
Дата:   01-01-06 14:09

Автор: ecobo
Дата: 30-12-05 21:45

Мразя Олимпус.
Досега не съм виждал читав кадър от тази марка...

[smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18] [smilie5] [smilie18]

Автор: Георги   
Дата:   01-01-06 14:10

ecobo незнам дали ребелиус се изхвърля, ама ти бая се изряза :))))))

Дата:   01-01-06 17:47

Георги, сегашните про-тела са добри, както казах. Ама предишните, дето бяха с фиксиран обектив (като Е-20) не ставаха за никакъв чеп. Снимал съм с Е-20 - ебати бавната работа.[smilie23] И аберации, аберации, аберации...
По същото време аз снимах с Канон S45 - беше къде-къде по-бърз и с МНОГО по-рязка картинка. Дори собственика на Е-20-ката си призна, че се табутал жестоко с с тоя Олимпус. Между другото, човека БЕШЕ заклет фен на Олимпус, първо снимаше с С-4040, после с Е-10 и Е-20. Ще познаеш ли сега с какво снима същия този човек [smilie25]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна