Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SONY DSC-S60 проблем!!! :(
Автор: deianr   
Дата:   30-12-05 22:46

Моля някой да помогне!!!!! [smilie11] Взех си такъв фотоапарат, правих снимки, хвърлих ги на компютъра, но после дръпнах кабела без да дам "Safely remove hardware" и сега мога да го включа само във review mode, т.е. мога само да разглеждам снимките! Като мина в режим на снимане и се изключва самичък!!! ПЛС ПЛС ПЛС някой да помогне!!! icon_sad.gif(((((((( Има ли начин да се оправи, пробвах с изключане и включване след време, свързах го пак към пц-то и го изключих както трябва - НЕ ИСКА! Моля ви, разчитам на вашата помощ!!!

Отговори на това съобщение
 Re: SONY DSC-S60 проблем!!! :(
Автор: ahab   
Дата:   30-12-05 22:52

Я опитай да му фУрматираш картата от менюто.

Обикновенно помага.

Дата:   30-12-05 23:12

Само с вградената съм засега, нов е... опитах да върна към фабрични настройки, но се изключи.

Автор: Jacket   
Дата:   31-12-05 09:58

Аз вече ти отговорих на ICQ, но все пак да напиша и тук за да знаят и други с този проблем (със сигурност ще има такива).
Проблема е от скапаните батерии с които идва апарата. Просто задължително с покупката на апарата се взима и комплект акомулаторни батерии. Аз си взех 1900Mah на Варта. Общо взето най-евтините - 4 батерии + зарядно за 20тина лв. Зареждат се по 8 часа, но издържат сериозно снимане с дни, все пак и апарата не случайно е от серията S - Stamina. Снимал съм и при минусови температури (на Черни връх при -14C) и дори индикатора не показва намаляване на мощноста. Единствено оптиката започна да създава малко грижи при тези условия. При работа на вариото понякога "забива" и дава съобщение "Turn the power off and on again", но след процедурата си се оправя :)

Честито за апарата. За тези пари е може би най-добрия избор за чисто нова техника с гаранция.

Дата:   31-12-05 11:11

Даам, купих нови батерийки и всичко си е ОК[smilie25] . Мерси за помощта, дано вече си снимам спокойно:)

първа  назад  1     всички  напред  последна