Автор: ksuhorukov
Дата: 20-12-05 11:23
Здравейте всички. Любител фотограф съм. Начинаещ. Всъщност едва ли мога да бъра друг на скромната си възраст от 22 години. Фотографията винаги ми е била хоби и любимо занимание. Още преди навлизането на цифровите фотоапарати имам добри попадения. От близо година имам еднин цифров щрак, Фотосмърт. (НР М307 - 3.2Мр, 3х..) Независимо, че е нисък клас имам много добри кадри, които по-нататък ще пусна в профила. Искам обаче и нещо повече...
От съвсем скоро съм във Вашия форум и много подробно изчетох ревютата и мненията за този Панасоник. Бих искал обаче един съвет: Струва ли си да дам 1200лв сега или да събирам повече пари и да взема DSLR. Имайте предвид, че нямам намерение да ставам професионален фотограф, но имам намерение да правя професионалноизглеждащи снимки. Варианта 350D за 2000 лв. + още хиляди евро за обективи също отпада, защото просто немога да си го позволя на този етап. Мисля че този апарат може да ми свърши добра работа, като първи професионален. Казвам това, защото поне според повечето негови притежатели това е едно малко чудо. В ревютата по чуждите сайтове също срещам хубави неща за него. Искам обаче хора, които имат този фотоапарат да споделят съвсем честно недостатъците, които аз (непрофесионален фотограф) мога да усетя. Снимам основно пейзажи, животни и портретни снимки. Предварително благодаря на всеки един от Вас за вниманието.
|
|