Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 [shtrak] Говори ли му се на някого...
Автор: aleksandr   
Дата:   15-12-05 16:50

по следните въпроси:
Следя внимателно дискусията FZ 30 срещу FinePix S 9000.Интересуват ме и останалите "суперзум" - ове които се предлагат.Гледам, сравнявам и не мога да си отговоря: на кого и за какви фотонужди са необходими апарати като Olympus C 7070 WZ или Kodak P 880. Качеството на картината им е близко, цените им са сходни, по функции и бързина Не се различават много (по ТТД), само че на последните два им липсва "по още един обектив" поне.
Ще бъда благодарен на всеки, който изрази мнение!

Отговори на това съобщение
 Re: [shtrak] Говори ли му се на някого...
Автор: navy   
Дата:   15-12-05 17:19

Не харесвам уперзуумовете [smilie23]

Автор: Todd   
Дата:   15-12-05 17:21

За всеки влак си има пътници .
И най дребните сапунерки също са нужни .
В много случай и при фотоапаратите както при много други неща властва куртоазията .
Та и тая ниша трябва да е пълна .[smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25] [smilie25]

Автор: Avi   
Дата:   15-12-05 17:23

ми оли 7070 специално е с по-широк край от тия зумове, за някои хора тва е голямо предимство. данговорим, че и картинката му е по-убава :)

общо зето - тема дъвка е тва, на секи му тряя нещо различно - затва има различни апарати в различни ниши.

Автор: hav   
Дата:   15-12-05 18:16

Абе напиши в заглавието на темата за какво иде реч. Отварям аз да си поговоря "с някого", и вътре за фотоапарати!! [smilie19] [smilie18]

Много некоректно. Смени й името!!!! [beer]

Автор: vga   
Дата:   15-12-05 18:17

наистина не разбирам защо изключвате от всякакви обсъждания Самсунг Про 815 !!! Апарата ми се вижда доста добър, удобен е, вчера си играх, от широко отива на мнооого дълго-обединява Фуджи и Панасоник, дисплея е впечатляващ-всъщност и трите му дисплея са впечатляващи-общо взето смятам че ако някой е готов да прежали 1300 лева по-добро няма да намери под ДСЛР. А за него не се говори хич...странно ми е това.

Автор: nik1   
Дата:   15-12-05 18:36

vga написа:

> наистина не разбирам защо изключвате от всякакви обсъждания
> Самсунг Про 815 !!!

Може би защото няма стабилизатор. Там са измислили при зумиране апарата сам да си вдига Исото за да може да снима с по-високи скорости, които да компенсират трептенията. Това и мен ме смущава и не бих рискувал. Може би като наберат хората по-голям опит да се промени и отношението към него

Автор: yan   
Дата:   15-12-05 18:37

Относно самсунга.
Досега не сме копирали снимки от този модел, но до сега НЯМА изкопирани снимки от самсунг, които да сме харесали![smilie23]

Автор: Marillion   
Дата:   15-12-05 18:42

абе тез от Самсунг и фотоапарати ли правели?!!!?!??!?!?

[ezik] [ezik] [ezik]

Автор: aleksandr   
Дата:   17-12-05 19:29

Не обсъждам Самсунга, защото малко ме е страх от него. Оше не мога да приема , че толкова дълъг зум ще е коригиран добре от всички недостатъци,колко бързо ще фокусира и клко време му трябва за сработване на затвора от натискането на спусъка.А пък и на Самсунг това им е дебют в този клас! Разгледах ревюто в WWW.dpreview.com и съм впечатлен от качеството на снимките. По-ми харесват и от на Фуджито и от тези на панасоника. А това, което казват за цена от 1300 лв. не го видях никъде. Има го за 1815 лв. Ако имате повече информация от "живи" впечатления от него - моля споделете ги.

Автор: Стоев   
Дата:   18-12-05 06:41

самсуната снима клипчита [smilie24]

[ezik] [ezik] [ezik] [smilie5] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: Тани   
Дата:   18-12-05 09:09

yan написа:

> Относно самсунга.
> Досега не сме копирали снимки от този модел, но до сега НЯМА
> изкопирани снимки от самсунг, които да сме харесали![smilie23]

Явно професионално се занимаваш с копиране на снимки - какви са ти отзивите за HP

първа  назад  1     всички  напред  последна