Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 няколко въпросчета до Фото-зона
Автор: annik   
Дата:   14-12-05 12:47

Отскоро открих сайта на Фото форум и Фото Зона и съм очарована от тях и снимките.Аз съм любител фотограф и наскоро ми подариха апарат НР.Във тази връзка са и въпросите ми към Фото Зоната
1.Желая да си копирам при вас в размер 10х15
Трябва ли всички пози да бъдат приведени в препоръчителния формат за този размер?
2.Колко броя снимки трябва да съдържа албума?
3.Тъй като става на въпрос за над 400 броя снимки, съществува ли отстъпка за по-голямо количество и трябва ли да изпратя поръчката по Интернет или може да се донесе на диск на място
4.Не съм от София -може ли някакъв телефон за връзка или адрес на Happy Foto в София
Предварително благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: няколко въпросчета до Фото-зона
Автор: boni   
Дата:   14-12-05 12:51

1. Не е задължително,ще бъдат ресайзнати автоматично.
2. Без ограничение.
3. Може да се направи отстъпка 15% за такова количество.Трябва да се изпратят по интернет, такава е идеята на тази система.
4. Тел на Хепи : 02/9711411

Re: няколко въпросчета до Фото-зона
Автор: annik   
Дата:   14-12-05 15:44

много Ви благодаря за бързия отговор да разбирам ли ,че цената става 0.22/ бр за 10х15? Ще форматирам възможно най-бързо и ще изпратя материалите

първа  назад  1     всички  напред  последна