Автор: karavelov
Дата: 02-12-05 12:45
Здравейте, днес си пуснах 2 снимки през фото-зоната и някои неща ми направиха впечатление.
1. Ако снимки ще се получават директно от фотата Хепи, то задължително на сайта photo-zona.net трябва да има адресите на въпросните фото лаборатории.
2. Както от падащо меню се избира мат/гланц, не е лошо да има подобно меню, от което се избира дали да бъдат пращани по куриер или ще бъдат взети направо от фотото. Съответно, трябва още 1 меню, което да казва от кое фото предпочита човекът да си ги вземе. По този начин няма да има двусмислици, дали те ще ми ги пратят или ще чакат да мина да си ги взема.
3. Не е лошо когато човек си поръча нещо, той получава номерче, чрез което да си следи статуса на поръчката (например: неотпечатана, чака за прибиране, пратена по курие и т.н). Сега аз как да знам кога ми е готова поръчката. Надявам се да ми пуснат някакво съобщение от къде да мина да си я взема, и кога точно.
Ако тези неща бяха направени, нямаше да се стига до това да ровя из разни форуми да търся адресите, да се чудя как да им кажа, че не искам да ми я пращат по куриер, заради което да поръчвам втора снимка и т.н. Просто всичко това можеше да се случи във сайта, в който поръчвам.
Надявам се тези предложения да са ви от полза
Публикацията е редактирана (02-12-05 12:51)
|
|