Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon A610 в Montreal?????
Автор: юнга   
Дата:   28-11-05 18:40

Ако има някой, който да живее в Монтреал и желае да помогне, нека каже къде са най-евтините камери там? Ще се купува Canon A610. Параходът пристига на 7ми.
Благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Canon A610 в Montreal?????
Автор: thor   
Дата:   28-11-05 18:49

цените ще да са горе долу такива ..

http://www.hlcamera.com/numerique.html

доста по скъпо от USA ..напраоо не си струва ..[smilie2] [smilie23]

Дата:   28-11-05 18:52

на всичко отгоре има и такси от около 15% които ще трябва след това да си ги рекламират нинам си къде ..абеееееее изобщо скъпичко е..[smilie23]

[beer]

Дата:   28-11-05 19:09

thor, благодаря много! И аз намерих едни цени стряскащи, но реших да попитам за всеки случай.
Ще се обадя да не пипат нищо там.

Дата:   28-11-05 19:20

ами гледам ..най на далавера е Nikon D200 с малко пазарлък мое да се вземе и на цената в B&H ..ама това си е напраооо чудо на чудесата ,за първи път виждам толкова голяма ефтинийка ..

иначе има една верига USA магазини такива като огромни хамбари грозни ,та в тях има добри цени на залежали дигиталки ,мое да се каже и с 25% -30% по ефтинки от USA , на тея магазини им викат COSTCO ..та ако някой има от Монтреал да го заведе твоя човек там ..мое и да си/ти хареса нещо ....

[beer]

Дата:   28-11-05 20:20

thor, благодаря ти много за отзивчивостта, но човека е моряк и нищо не разбира освен от железа и водка.
Аз пък снимам предимно на лента и това с канона е междинно решение докато стигна до DSLR, след което пак ще си снимам на лента.
A 610 e 699лева тук и с американска покупка се пестят окло 200 лева.
Добре че Господ е добър и дава винаги по няколко шанса.
Тази тема я бях вече отворил, когато се разбра, че една позната отива на 10ти в Сан Фравциско и Лас Вегас и се връща на 10ти януари. Тя ще свърши работата.
Пак благодаря!

първа  назад  1     всички  напред  последна