Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Конкурса на Одисей
Автор: r_popov   
Дата:   26-11-03 11:38

Здравейте, гледам снимките, които се пускат в конкурса на Одисей - "Пътешествие" и си мисля, че след приключването на останалите конкурси, и преди конкурса на Ретро радио да е набрал скорост много неща се пускат в "Пъешествие". В това няма лошо, разбира се, стига всичко да отговаря на темата на конкусра. А мисля, че напоследък се качват много снимки, които излизат мнооооооого извън тази тема [smilie10]. Вие как мислите?

Отговори на това съобщение
 Re: Конкурса на Одисей
Автор: J0R0   
Дата:   26-11-03 11:51

Има нещо такова, ама вече като имаме наш човек в списанието, нека той най-добре да обясни какви са изискванията.
[smilie25]

Автор: Boreto   
Дата:   26-11-03 11:57

Ами и аз сам се чудих дали дългите преходи в планината са пътешествия, Но след като няма точно формулирани изисквания, реших, че качването е субективно действие и отговаря на субективното разбиране на темата, а за класацията да му мислят редакторите.
Струва ми се, че високата планина за повечето хора е по-далечно пътешествие от ходенето до Гърция например или Щатите.

Автор: nikonf100   
Дата:   26-11-03 13:19

и аз съм на мнение че доста от кадрите включително и моя фаворит зелена буря са си чиста проба природна фотография, но думата ще имат организаторите

Автор: Katya   
Дата:   26-11-03 17:51

има толкова много небостъргачи-лошо да му стане на човека!

Автор: Стефан   
Дата:   26-11-03 20:14

Е как пък планинските снимки няма да са за "Пътешествия"! Разбира се, че съвсем точно си се вписват в темата, стига да не се отклоняват по друга причина (например да са прекалено абстрактни). Ако кажем, че са по-скоро "Природа", то по тази логика снимките от далечни градове и страни могат да минат в графа "Архитектура" (нищо че не е обособена такава) или някаква друга и нищо няма да е за "Пътешествия" [smilie8]

Автор: J0R0   
Дата:   26-11-03 20:22

Според мен снимките в конкурс "Пътешествия" трябва да отговарят на тематиката на списанието. А то е "туризъм, реклама и пътувания" - като акцентът е върху положителната визия. Значи не е толкова важно откъде е снимката, а как е снимана.
Когато една снимка от Близкия изток да речем показва ужасите на войната и мизерията - мястото и не е в това списание. Снимка от същото място, която показва природни забележителности и те подтиква да идеш там и да ги видиш - ДА!

С това не искам да кажа, че мизерия и ужаси не трябва да се снимат, а че този вид снимки са за други издания.

Забравих да кажа, че същото се отнася и за снимките от България - една снимка от Созопол, да речем, или от планински връх, може да е подходяща, а може и да не е.
Просто, след като участвате в конкурс на някакво списание, погледнете каква е тематиката му.

Публикацията е редактирана (26-11-03 20:26)

първа  назад  1     всички  напред  последна