Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ТЪРСЯ снимки на минерали
Автор: photomusic   
Дата:   18-11-05 23:14

Търся съвет!!!!!!!!!
Вече трети път пиша това - ще съм кратка, всеки момент ще съм без сигнал [smilie10] -
трябват ми снимки на минерали за рекламен календар с р-р 50х70 см.

Публикацията е редактирана (18-11-05 23:26)

Отговори на това съобщение
 Re: ТЪРСЯ снимки на минерали
Автор: NI   
Дата:   18-11-05 23:45

Ам ако ми остане време и мога да ги измъкна от даскало ще ти направя няколко снимки!!!
От доста време съм им хвърлил око ама ...!

Автор: ecobo   
Дата:   18-11-05 23:58

В целия формат ли ще ги опъваш, или само на една част? Щото имам доста снимки, ама съм ги снимал на JPG и няма да покрият 50х70 с добро качество.

Автор: Delchev   
Дата:   19-11-05 11:07

пусни едно запитване до Никола Димитров (mailto:nhtnd@chem.uni-sofia.bg) може да ти даде някои доста интересни кадри, които евентуално да имат нужда от малко оцветяване [smilie3]

Автор: Stoyan22   
Дата:   19-11-05 12:37

Moii poznat ima dosta goliama, /bixkazal daje ogromna/ kolekcia ot minerali, kristali, vkamenelosti i drygi razni izkopaemi. Ako ofertata e podxodia6ta moga da se angajiram sas specialnoto zasnemane na nyjnite kadri. Po izbor diapozitiv 6x4,5 ili s Canon 350D.

Дата:   19-11-05 16:31

а къде ще намериш минерали?
трябват ми много ефектни и редки минерали!

Дата:   19-11-05 16:34

поне 80% от площа ще е снимката - останалото ще е календариум. Ще ти бъдас благодарна ако ми пратиш няколко, макар и с ниска резолюция, за да преценя дали ще свършат работа!
Благодаря ![smile]

Дата:   19-11-05 16:35

в какъв смисъл "малко оцветяване"?
това шегичка ли е?[smilie2]

Автор: Stoyan22   
Дата:   19-11-05 18:24

Автор: photomusic
Дата: 19-11-05 16:31

а къде ще намериш минерали?

_ Moii poznat ima dosta goliama, /bixkazal daje ogromna/ kolekcia ot minerali, kristali, vkamenelosti i drygi razni izkopaemi.

трябват ми много ефектни и редки минерали!

_ kaji kakav miniral ti triabva i 6te go popitam dali go ima.

Rabotia samo s predvaritelen dogovor i avans!
Gotovi raboti potarsi po agenciite.

Автор: phokisin   
Дата:   19-11-05 21:06

Свържи сe с Quarts

Автор: yardadin   
Дата:   19-11-05 21:54

Отиди в Софийския Университет или Минно-Геоложкия Университет. И двата университета имат страхотни колекции. За музея "Земята и Хората": не съм сигурен дали ще ти разрешат да снимаш, но това не ти пречи да опиташ. Ако ги помолиш учтиво мисля че няма да ти откажат да снимаш.[smilie24]

Дата:   20-11-05 17:02

tova beshe kam NI
a za teb - blagodarq - 6te imam v predvid predlojenieto ti, neka da iz4istq finansovo vaprosa s klienta!

Дата:   20-11-05 17:08

благодаря ти yardadin , но съм от Пловдив.
Идеята ти е хубава, ще опитам по телефона да се свържа с Минно-Геоложкия Университет, за да поискам предварително разрешение!

Автор: zoomaniak   
Дата:   20-11-05 17:21

Купи ми 2 стека фотоленти - 200-400 аса (1 стек 10 броя). Фуджи и 2 ленти монохромни (Коника) - черно бели - и аз ще ти наснимам минералите дето са в Музея "Земята и хората" в София. Имам връзки там - а минералите са си редки - в хранилищата имат и скъпоценности. Пари не ти искам. Давам ти после негативите и си ги сканираш ако искаш за билборд [shtrak]

Автор: Тодоров   
Дата:   20-11-05 17:45

zoomaniak [smilie24]

Автор: delchev   
Дата:   21-11-05 09:14

Това за оцветяването не беше майтап - в профила ми има няколко снимки от електронен микроскоп (СЕМ) - погледни да добиеш представа за какво става въпрос - човекът, чийто мейл дадох работи с музея Земята и хората - за да класифицират нови минерали винаги се прави серия СЕМ снимки, а някои от тях са невероятно интересни, но от микроскопа излизат само черно-бели кадри...

Автор: g06ky   
Дата:   21-11-05 10:13

Бих искал да ти помогна,но не съм сигурен дали изобщо ще успея [smilie5] ,хварли един поглед на това-> https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/zxpa9404.JPG
https://photo-forum.net/img/163/9_1121288570.jpg

https://photo-forum.net/images/9_1121288570.jpgТова е вулканичен камък от Везувий...

Дата:   21-11-05 22:31

bblagodarq na vsi4ki - no klienta mi minava na variant bulgarski ikoni!

Автор: algaivel   
Дата:   21-11-05 23:23

Ами за иконите може би ще помогнем, ама дай начин за връзка или направо на кю-то[smilie3]

Автор: NI   
Дата:   21-11-05 23:42

От минерали на икони! WoW .Да не се окаже ,че иска снимки на коли?!за икони мога ти пратя няколко снимки .Ако ти харесат харесат само трябва да видя дали още ги пазя!

За съжаление при форматирането на диска са заминали! :(

Публикацията е редактирана (21-11-05 23:56)

Автор: g06ky   
Дата:   22-11-05 09:37

Минерали....икони....ах хора с вкус,аз им предлагам да минат на снимки на морето,този варянт е най-добър [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна