Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 какво мислите за този samsung
Автор: diadogad   
Дата:   22-10-05 22:11

Здравейте искам да ми кажете струва ли си да си взема samsung digimax A4. За съжаление той е най-многото което мога да си позволя като цена. Ще се радвам и ако някой предложи алтернатива. Моля ако някой може да ми каже нещо повече за апарата. Благодаря предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: какво мислите за този samsung
Автор: user   
Дата:   23-10-05 17:40

не купувай Самсунг,за да не съжаляваш. Купи Канон, Панасоник, Минолта или Олимпус...

Автор: sas   
Дата:   23-10-05 18:14

user ти снимал ли си със Самсунг та правиш такива генерални изказвания бе?? Аз досега с 5 самсунга съм снимал и само добро ор тях съм видял. Кажи за какво може да съжалява човека та да разберем аргументите?

Автор: Darksorrow   
Дата:   23-10-05 20:41

user-e, аз снимам със Самсунг. можеш да се скриеш с мизерните си заучени фразички дълбоко.

Дядо Гад-е, моят е а5. В профила ми всичко е снимано с него, разгледай.

Автор: Gen   
Дата:   24-10-05 00:17

2 госини снимах със Samsung V4 и нищо лошо немога да кажа за апарата.
Имам приятели с V50 и V6. Ситиациата е подобна. За сапунерка си е супер. Ако това ти е първи цифров апрат - абсолютно гот си е. След време ще си купиш и дриги, но преди това трябва да изщракаш 10000 снимки с този, за да почнеш да разбираш разликите. Започнеш ли веднага с "професионален" ще се разочароваш от фотографията.

първа  назад  1     всички  напред  последна