Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за шум
Автор: Safrid   
Дата:   22-10-05 00:34

Интересувам се дали ниските температури влияят на шума в матриците на цифровите фотоапарати?

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за шум
Автор: athom   
Дата:   22-10-05 00:37

Влияят.
Намаляват го.
Или поне не го увеличават.

[beer] [shtrak]

Автор: KOKO-BRAIZ   
Дата:   22-10-05 00:45

За шума не знам,ама докато се накоткаш да наместиш кадрото и батериите свършили[smile]
За шума няма логика да се увеличава,ама си е проблем като влезеш на топличко и като се изпоти хубективчето,тогава при снимане се получава тотален шум[shtrak]

Автор: boni   
Дата:   22-10-05 00:47

Високите температури го увеличават,ниските го намаляват.
Ако снимате с компактен апарат с голям дисплей,имайте предвид,че при дълга работа дисплея загрява корпуса и матрицата и шумът се повишава.В такъв случай ползвайте визьора или ако имате въртящ дисплей го отделете от гърба на апарата:)

Дата:   22-10-05 00:47

Аз този проблем с изпотяването съм го решил [smilie19] обаче днес като нимах нещо ми излизат малко шумни снимчиците повечко от обикновено та затова питам

Дата:   22-10-05 00:51

Мерси за инфото беше ми от полза макар че не снимам често с дисплея ще гледам да редуцирам използването му още повече [smilie5]

Автор: colors   
Дата:   22-10-05 23:58

аз не ползвам дисплей само визьор.Но в моя случей и визьора ми е дисплей [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна